Ο τελικός του Survivor κάθε χρόνο μεταδιδόταν ζωντανά από το Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, όμως φέτος υπήρξε μια μεγάλη ανατροπή της τελευταίας στιγμής. Πιο συγκεκριμένα ενώ όλα ήταν προγραμματισμένα για τον μεγάλο τελικό στην Ελλάδα, τελευταία στιγμή ο Ατζούν Ιλιτζαλί πήρε την απόφαση να μεταδώσει τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης από την Τουρκία.

Η απόφαση αυτή της Acun Medya ξάφνιασε μέχρι και τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου καθώς, όλα ήταν οργανωμένα και προγραμματισμένα για την μετάδοση του τελιού από το Γαλάτσι, είχε κληθεί κόσμος να εργαστεί για αυτή την ζωντανή μετάδοση του μεγάλου τελικού και είχαν καλεστεί και όλοι οι δημοσιογράφοι των καναλιών για να καλύψουν το γεγονός.

Πρώτη φορά στα τρία χρόνια που προβάλλεται το παιχνίδι θα μάθουμε τον νικητή σε απευθείας μετάδοση από τη γειτονική χώρα.

Ο λόγος που πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση από την Acun Medya έχει να κάνει με τη μείωση του κόστους της προβολής του μεγάλου τελικού. Η ανατροπή αυτή της τελευταίας στιγμής έρχεται και επιβεβαιώνει τις φήμες που θέλουν τις σχέσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί με τον ΣΚΑΙ να μην είναι και οι καλύτερες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ