Ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής της «Φωλιάς των Κου Κου» Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την πρωινή εκπομπή του star channel, με την Κατερίνα Καραβάτου να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Οι δυο τους τα τελευταία 5 χρόνια παρουσιάζει το πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο, ωστόσο ο κύκλος αυτός κλείνει για εκείνον, εξηγώντας τους λόγους.

Ο Κρατερός Κατσούλης ανέφερε

«Ήθελα να ετοιμάσω κάτι αλλά δεν γινόταν και δεν μπορούσα, παρόλο που εμείς οι ηθοποιοί οφείλουμε να ξέρουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα που νιώθουμε. Θα το πω πολύ απλά. Σήμερα για εμένα είναι η τελευταία μέρα “Στη Φωλιά των Κου Κου”. Φεύγω από την εκπομπή κι από το πρωινό. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει. Κλείνει με πολλή χαρά, συγκίνηση και τρυφερότητα. Ήταν μια δική μου επιθυμία μεγάλη που σεβάστηκε το star. Το λέω έτσι ξαφνικά γιατί ήταν δική μου επιθυμία και του καναλιού να ειπωθεί πρώτα από εμένα ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό και να μην υπάρξουν παρερμηνείες. Η δεύτερη ερώτηση είναι “γιατί δεν περίμενες βρε αδερφέ να τελειώσει η σεζόν». Ο λόγος είναι η ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη” και υπάρχουν ανάγκες γυρισμάτων και θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω αν το star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω».

Κρατερός Κατσούλης

Ο παρουσιαστής ευχαρίστησε τους συντελεστές της εκπομπής και τη δημοσιογραφική ομάδα, αλλά και σε όλους τους τεχνικούς. Βέβαια, έσπευσε να ευχαριστήσει την Κατερίνα Καραβάτου, λέγοντας ότι «είναι η αρχηγός και η κεφαλή», ενώ ακόμη είπε: «Ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό το ταξίδι. Έμαθα καινούργια πράγματα και είδα έναν άλλο κόσμο του μέσου της τηλεόρασης από μια πλευρά που δεν γνώριζα. Πραγματικά δεν γινόταν να συνεχίσω άλλο και επιστρέφω στην πρώτη μου αγάπη, την υποκριτική».

Η Κατερίνα Καραβάτου εμφανώς συγκινημένη ανέφερε ότι «δεν είναι κάτι που αποφασίστηκε εχθές το βράδυ. Έχουν γίνει τόσα πολλά αυτά τα 7 χρόνια. Από μέρουτς μου υπάρχει μια αμηχανία κι ένας φόβος για το άγνωστο. Γνωρίζοντας ότι γίνεται για καλό θέλω να το αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία και χαρά για τον Κρατερό. Δημιουργήσαμε τόσα πολλά. Εύχομαι όλα να συνεχίσουν να πηγαίνουν όσο καλύτερα γίνεται».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ