Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μετά από ένα χρονικό διάστημα απουσίας από την τηλεόραση επιστρέφει ξανά κάνοντας ένα δυνατό comeback σε μία ζώνη που αγαπά πολύ. Ο Γρηγόρης όπως όλα δείχνουν την καινούργια τηλεοπτική χρονιά θα είναι στο πλευρό της Κατερίνας Κανούργιου, στην πρωινή ζώνη, σε μία ζώνη που γνωρίζει πολύ καλά.

Το “Ευτυχείτε” που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει πολύ δυναμικά και με αρκετά νέα πρόσωπα στο πλευρό της αγαπημένης παρουσιάστριας.

Ο Γρηγόρης ήταν για πολλά χρόνια στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στον ΑΝΤ1 και στον Alpha. Την περσινή χρονιά βρέθηκε στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη στην μεσημεριανή εκπομπή που έκανε η παρουσιάστρια στον Alpha.

Ο Γρηγόρης πριν λίγη ώρα ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τους γιους του θέλοντας να κάνει τον προσωπικό του απολογισμό για το φετινό καλοκαίρι και να “πετάξει” την δική του σπόντα για την επιστροφή του στην τηλεόραση, γράφοντας συγκεκριμένα “και τα καλύτερα έρχονται…?✔️”” μαζί με ένα εικονίδιο τηλεόρασης.


Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο που ανάρτησε:

“Αυτοί οι ωραίοι τύποι?,οι χαβαλέδες της οικογένειας αυτό το καλοκαίρι μου έλειψαν…‼️Δεν τους χάρηκα όπως τα προηγούμενα καλοκαίρια☀️,όμως τους εξήγησα και μου είπαν πως καταλαβαίνουν…✔️Καλή εβδομάδα με υγεία❣️,κοντά στα παιδιά μας?και τα καλύτερα έρχονται…?✔️”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ