Με αφορμή τη live streaming συναυλία για τον «Φύλακα Άγγελο», όπου ήταν παρουσιαστής, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στο Survivor αλλά και στα όσα σχεδιάζει.

«Μου αρέσει η ενασχόληση με την υποκριτική κι αν μου δοθεί ξανά η ευκαιρία θα το κάνω με πολλή μεγάλη χαρά. Σίγουρα κάποιες προτάσεις διαφορετικές μεταξύ τους ήρθαν μαζί, και δεν είναι τόσο εύκολο να επιλέξεις. Αλλά θα ήθελα σε αυτόν τον τομέα», ανέφερε για αρχή στη Μαίρη Αρώνη.

Ακόμη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε και για την κριτική που είχε δεχτεί πριν τον δουν να παίζει στη σειρά «Τατουάζ», τονίζοντας ότι «να κρίνουμε κάτι πριν βγει δεν είναι τόσο φυσιολογικό. Το να βγει και να μην αρέσει είναι δικαίωμα του καθενός», ενώ υπογράμμισε ότι δεν τον πτοούν οι αρνητικές κριτικές.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος για το Survivor 2021

Ο νικητής του reality για το 2017 σχολίασε τη φετινή εκδοχή του παιχνιδιού, λέγοντας: «Φέτος είναι διαφορετικό το παιχνίδι. Ο Γιώργος Λιανός έδειξε ότι εγκλιματίστηκε πολύ γρήγορα κι ότι του ταιριάζει αυτό που κάνει». Παράλληλα, δήλωσε: «Είναι τιμή για εμένα που ψάχνουν τον Ντάνο. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο, είναι και για εμένα κάτι ανεξίτηλο. Δεν το βλέπω πολύ! Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι έχει άλλο αντικείμενο. Δεν είναι τόσο στο αγωνιστικό. Φέτος προβάλλονται άλλα πράγματα». Ακόμη, αποσαφήνισε ότι  είναι δύσκολο να τον δούμε σε μια All star εκδοχή του reality, λέγοντας: «Αναλόγως τι έχω να κάνω τότε. Νομίζω ότι είναι λίγο δύσκολο όμως».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ