Μία έκπληξη περίμενε τους διαδικτυακούς φίλους του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και της επιτυχημένης νέας σειράς του Mega «Maestro».

Η σειρά, που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης την περίοδο αυτή, μετράει ημέρες για να αποτελέσει μέρος της αγαπημένης πλατφόρμας, Netflix.

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης, με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε spoil κάποιες σκηνές που θα παρακολουθήσουμε στο νέο επεισόδιο, την Πέμπτη.

Στο βίντεο φαίνεται η Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου), ο Φάνης (Φάνης Μουρατίδης), η Σοφία (Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου και ο Αντώνης (Ορέστης Χαλκιάς) να κάθονται σε ένα τραπέζι και να προβάρουν τα λόγια τους. Ενδιάμεσα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας δίνει μία ιδέα από το τι θα παρακολουθήσουμε στην τελική σκηνή, που θα προβληθεί στο πέμπτο επεισόδιο.

«Ανάγνωση σεναρίου και τελικό αποτέλεσμα για σκηνή του 5 επεισοδίου. Before and After!!! Reading the scene and final outcome for Maestro’s scene in new episode» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Όπως είναι φυσικό, οι followers- και όχι μόνο- ξετρελάθηκαν με αυτά τα λίγα λεπτά που παρακολούθησαν και εξέφρασαν την αγωνία τους για το πέμπτο επεισόδιο.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας δείχνει σκηνή από το πέμπτο επεισόδιο της σειράς «Maestro»

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ