Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τη φετινή εκδοχή του Survivor και τοποθετήθηκε τόσο για τα νούμερα τηλεθέασης όσο και για τον Γιώργο Λιανό.

Για το reality και τα ποσοστά που σημειώνει στους πίνακες τηλεθέασης, δήλωσε: «Το Survivor είναι η επιτυχία της χρονιάς, με την έννοια ότι δεν ήταν την περσινή χρονιά, γιατί επιτυχία της χρονιάς είναι και το MasterChef. Αυτά τα 45άρια και 50άρια που ακούω είναι εκ του πονηρού. Το 40άρι και το 50άρι να το βγάζεις όταν έχεις τον ανταγωνισμό δίπλα σου. Δηλαδή, όταν έχεις και το σήριαλ και το μαγειρικό. Είναι μεγάλη επιτυχία, όμως όχι τόσο όσο θέλουν να λένε, μεγεθύνοντας τα αποτελέσματα που έρχονται μία, μιάμιση, δύο η ώρα που διαρκεί. Εκεί παίζει χωρίς ανταγωνισμό».

Ανδρέας Μικρούτσικος Survivor

 

Ωστόσο, αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιανό και μάλιστα είπε ότι θα το παρουσίαζε καλύτερα, εξηγώντας: «Είναι εξαιρετικός. Έχει λόγο, χιούμορ, είναι γρήγορος. Αν ήταν να τρέχω κι εγώ δεν θα το παρουσίαζα. Αν ήταν να διαπραγματεύομαι τις συγκρούσεις των παιδιών, μοναδικά θα το παρουσίαζα. Και να μου επιτρέψει, θα το παρουσίαζα και καλύτερα αλλά μεταξύ μας το ότι κρατάει ένα μέτρο ο Λιανός, βοηθάει να μην γεράσει πριν της ώρας του το project».

«Όλα γίνονται! Θεωρώ τον εαυτό μου ένα είδος τηλεοπτικού κομάντο. Είμαι πάντα ετοιμοπόλεμος. Δουλεύει το μυαλό μου και τα αντανακλαστικά μου. Είμαι ενεργητικός να βοηθήσω σε όποια παραγωγή και σε όποιο πόστο. Έχω εμπειρία», ανέφερε επίσης.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ