Το Star Channel αποφάσισε να “ρίξει” από νωρίς στην τηλεοπτική αρένα το γερό του χαρτί για την φετινη τηλεοπτική σεζόν και αυτό δεν είναι άλλο από το Greece’s Next Top Model. Συγκεκριμένα το GNTM ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματά της περσινής τηλεοπτικής σεζόν όπως έδειξαν τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε.

Οπότε όπως ήταν φυσικό ο τηλεοπτικός σταθμός της Κηφισιάς αποφάσισε να ξεκινήσει την προβολή του αρλετά νωρίς θέλοντας να προλάβει τα υπόλοιπα κανάλια και να κερδίσει για άλλη μία χρονιά το ενδιαέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Για αυτό και όπως ανακοινώθηκε χθες μέσα από το τρέιλερ το GNTM 2 θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 21:00.


Από την άλλη μεριά ο ΣΚΑΙ ρίχνει στην μάχη της τηλεθέασης το δικό του γερό χαρτί που δεν είναι άλλο από την σειρά του Αδρέα Γεωργίου, της Βάνας Δημητρίου και του Κούλλη Νικολάου, τις “8 λέξεις”. Στο κανάλι του Φαλήρου έχουν επιλέξει να επενδύσουν στην μυθοπλασία.

Διαβάστε λίγα λόγια για την υπόθεση της σειράς:

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες, θα φέρουν οι «8 λέξεις» στις οθόνες μας.
Άνθρωποι που μέχρι χθες ζούσαν ανίδεοι για τα αποτελέσματα των επιλογών τους, δεσμοί αίματος που θα δοκιμαστούν σε ακραίες συνθήκες, ζευγάρια που στήριξαν την ευτυχία τους σε ένοχα ανομολόγητα μυστικά, πολιτικά πρόσωπα που προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από την ψεύτικη δημόσια εικόνα τους και ένας έρωτας που θα κάψει τα πάντα στο πέρασμά του, είναι μόνο η αρχή της ιστορίας μας….

Μόνο «8 λέξεις» έχουν ειπωθεί και κάθε μια απ΄αυτές βάζει τα θεμέλια μιας ιστορίας που θα ανατρέψει τα γεγονότα όπως τα ήξεραν οι ήρωες μέχρι σήμερα και το αύριο γι΄ αυτούς θα γίνει αβέβαιο, τρομακτικό και ταυτόχρονα απρόσμενο και γεμάτο ερωτική έξαψη, πάθος και όνειρα που τώρα δείχνουν πιο πιθανόν από ποτέ να πραγματοποιηθούν. Ο κάθε ήρωας καλείται να κάνει μια καινούργια επιλογή, να βγάλει τη μάσκα και να δείξει το αληθινό του πρόσωπο, καθώς σε κάθε απρόσμενη στροφή της ζωής του, θα του ζητείται να ερμηνεύσει –τι άλλο;- αυτές τις «8 λέξεις» που είναι το «κλειδί» αυτής της περιπέτειας!

Οι “8 λέξεις” θα κάνουν πρεμιέρα την Κυριακή την ίδια ώρα με το GNTM. Η μάχη μεταξύ των δύο προγραμμάτων θα είναι πολύ σκληρή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ