“Θα γινόμαστε η φωνή όλων αυτών που δεν μπορούν να ακουστούν, φέρνοντας τους αρμόδιους προ των ευθυνών τους”

Mε αυτά τα λόγια η δημοσιογράφος, Κάτια Σάββα, καλημέρισε τους τηλεθεατές στις 11 η ώρα το πρωί και έδωσε την “σφραγίδα” της ανανεωμένης εκπομπής “Alpha Ενημέρωση”.

Η γυναίκα που κρυβόταν πίσω από μεγάλες αποκλειστικότητες και καθόριζε πολλές φορές την ημερήσια ειδησεογραφία πίσω από τα άρθρα της, έρχεται μπροστά από την κάμερα και “ανοίγει” το παράθυρο σε όσους θέλουν να ακουστούν και σε θέματα που αξίζουν ανάδειξη και εμβάθυνση.

Η ίδια δηλώνει πιο έτοιμη από ποτέ να εκπροσωπήσει το δημόσιο συμφέρον, να υπερασπιστεί ανοιχτά θέματα των πολιτών και να μεταφέρει μηνύματα και αιτήματα που πρέπει επιτέλους να ακούσουν οι πολιτικοί αξιωματούχοι.

Δείτε την πρεμιέρα της

Πλαισιωμένη από μία έμπειρη ομάδα δημοσιογράφων, η Κάτια Σάββα αναζητεί, εντοπίζει και αναλύει εις βάθος κάθε είδηση, διεισδύοντας παράλληλα σε μία πλούσια θεματολογία που δύσκολα μπορεί να προσπεράσει κανείς. Εξασφαλίζει συνεντεύξεις από την κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου, ενώ προσεγγίζει με αμεσότητα κάθε τι που ενδιαφέρει, “καίει” και αφορά τον πολίτη! Μαζί της ο έμπειρος δημοσιογράφος, Ιάκωβος Ιακώβου μεταφέροντας τον παλμό των ειδήσεων ανά πάσα στιγμή σε ό,τι συμβαίνει σε Κύπρο, Ελλάδα και εξωτερικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ