Ο Βασίλης Ανδριτσάνος, ο νέος συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την εκπομπή, λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα.

Ο ίδιος, εξηγεί τα πάντα μέσα από το προσωπικό του blog, “Το ΜΠΙΛόγκ”, μέσα από μια ανάρτηση.

Η ανάρτησή του:

Κοιτάζω την κάμερά μου και προσπαθώ να μην αποσυντονίζομαι από το μόνιτορ, ή το ακουστικό. Βγαίνω στον αέρα, κάνω το σαρδάμ μου, βουτάω στα βαθιά και τελικά δεν πνίγομαι. Ναι, χρειάζομαι ακόμη δουλειά, αλλά το να κάνω τηλεόραση είναι ένα παλιό μου όνειρο που τώρα το Σύμπαν μου το ‘φερε ακριβώς μπροστά μου. Δεν έχουν περάσει 48 ώρες από τότε που είπα το “ναι” στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και είμαι στον αέρα! Απλώς, γουάου. Μαγεία, φώτα, λάμψη, μακιγιάζ… Αυτό που εσύ βλέπεις για μερικά λεπτά όμως έχει πολλή δουλειά από πίσω, διαφορετική δουλειά, πίεση και άγχος που δεν σταματά ποτέ… Πρόβλημα!

Είμαι ένας άνθρωπος που έχει παλέψει πολύ για την ψυχική του ηρεμία και τον ελεύθερό του χρόνο και ο ερχομός της τηλεόρασης στη ζωή μου τα ανέτρεψε όλα αυτά. Καθώς λοιπόν ήμουν σε ένα στούντιο καλοφωτισμένος, η ζωή εκεί έξω περνούσε και με προσπερνούσε. Αυτό δεν ήταν κάτι που ήθελα, ίσως αν ήμουν σε άλλη φάση ζωής μπορεί. Το πάλεψα, το παίδεψα, όμως στο δίλημμα τηλεόραση ή ζωή, επέλεξα τελικά το δεύτερο! Θέλω χρόνο για μένα και τους αγαπημένους μου, χρόνο για να διαβάσω ένα βιβλίο, χρόνο για να ταξιδέψω, ή απλώς να χαζέψω κάνοντας το απόλυτο τίποτα… Και κάπως έτσι έκλεισα την πόρτα στην TV και άνοιξα και πάλι την πόρτα στη ζωή! *

Σε μόλις μία εβδομάδα γνώρισα υπέροχα παιδιά στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”! Γελάσαμε πολύ, αγχωθήκαμε περισσότερο, μοιραστήκαμε στιγμές που τις κρατώ πολύ τρυφερά μέσα μου. Τώρα που θα τους βλέπω στο γυαλί, θα καρδιοχτυπώ μαζί τους και θα ξέρω πως κάπου εκεί πέρα έκανα και αρκετούς φίλους!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ