Η Νατάσα Μποφίλιου αποκαλύπτει περιστατικά εκφοβισμού που έχει ζήσει στο παρελθόν στην εκπομπή ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον Alpha Κύπρου με τον Τάσο Τρύφωνος.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Νατάσα Μποφίλιου μιλάει για τις καταγγελίες για τη σεξουαλική παρενόχληση αλλά και την ψυχολογική  βία.

Στο τρέιλερ του επεισοδίου το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας, η ερμηνεύτρια εξομολογείται ότι έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν βίαιες συμπεριφορές και συγκεκριμένα είπε:

“Θεωρούσα όμως ότι είναι κάτι που εγώ πρέπει να λύσω. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι αυτό το πράγμα θα μπορούσα να το καταγγείλω. Μου έχει τύχει να μπει κάποιος στο καμαρίνι μου και να ασκήσει κανονική βία εναντίον μου. Υπήρξε άνθρωπος σε παράσταση που μου είπε “άντε μωρή χοντρή που θα μας πεις να κάνουμε και ησυχία”

Στη συνέχει η Μποφίλιου καταλήγει:

“Το να παίρνεις θέση έχει τίμημα αλλά θα το πληρώσουμε γιατί θέλουμε ο κόσμος να γίνει καλύτερος. Δεν σιωπούμε για τίποτα πια. Παίρνουμε θέση και βάζουμε όρια”

Δείτε το trailer και ετοιμαστείτε για την πιο αποκαλυπτική συνέντευξη της Νατάσας Μποφίλιου σήμερα στις 18:20 στον Alpha Κύπρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ