Η «πρωταθλήτρια» του ελληνικού θεάτρου, η αγαπημένη σε όλους ηθοποιός Μιμή Ντενίση, έρχεται στο χριστουγεννιάτικο «TETATET» με τον Τάσο Τρύφωνος στον ALPHA Κύπρου.

Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 18:45, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά τη Μιμή Ντενίση στο σπίτι της, λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας της, «Σμύρνη μου αγαπημένη», στους κινηματογράφους.

Μιλάει για όλα εφ’ όλης της ύλης, κάνοντας αρχή απ’ όλο το παρασκήνιο, τα επικά γυρίσματα της ταινίας, με επόμενο σταθμό την αναφορά στην ξαφνική απώλεια της μητέρας της. Τι λέει για το ελληνικό #metoo και ποιος ο ρόλος της κόρης της, Μαριτίνας, στη «Σμύρνη μου αγαπημένη»…

Την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων, μην χάσετε το πιο γιορτινό και ζεστό «TETATET» στον ALPHA Κύπρου, με μια από τις μεγαλύτερες σταρ της Ελλάδας που ετοιμάζεται να σπάσει ακόμα ένα ρεκόρ… στον κινηματογράφο αυτή τη φορά!

Κάθε Κυριακή στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας.

Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TETATET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

«ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ»: Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 18:45 στον ALPHA Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ