Καλεσμένος στην σημερινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου “Έλα Χαμογέλα” ήταν ο Μιχάλης Μαρίνος, ο οποίος μίλησε για την ζωή, την καριέρα και την περίοδο αυτοπεριορισμού που βίωσε.

Πέρα όμως από τα γενικά, η παρουσιάστρια τον ρώτησε ανοιχτά για τον λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από το επιτυχημένο σίριαλ του Alpha “Έλα στη θέση μου”, κάτι το οποίο γνωστοποίησε ο ίδιος.

Έτσι, ο ηθοποιός άδραξε την ευκαιρία και εκμυστηρεύτηκε για πρώτη φορά πως δεν είναι κάτι που σκέφτηκε τον τελευταίο καιρό, αλλά από την αρχή του έτους. Μάλιστα, τόνισε πως η καραντίνα τον έκανε να καταλάβει πως είναι ωραίο πράγμα να ρίχνεις τους ρυθμούς και να ανακαλύπτεις κι άλλα πράγματα πέραν της δουλειάς.

Όπως άφησε να εννοηθεί, θέλει μια περίοδο αναδιοργάνωσης, ξεκούρασης και αλλαγής μετά από τέσσερα χρόνια καθημερινής έκθεσης και απαιτητικών επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Σταματάει η συνεργασία με το «Έλα στη θέση μου». Το σκέφτηκα πάρα πολύ, ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση γιατί είναι μια πολύ ωραία σειρά και έχουμε πολύ αγαπημένο και ωραίο κλίμα μεταξύ μας. Ήθελα λίγο μετά από τέσσερα χρόνια να μην πάω στο γύρισμα. Είναι καθημερινό σίριαλ, πολλές οι ώρες, οι συνθήκες δύσκολες και, παρόλο που υπάρχει πολλή αγάπη, συζητήσαμε λίγο και εξέφρασα τους προβληματισμούς μου. Δεν είναι δηλαδή μια απόφαση που πήρα εν θερμώ. Το σκέφτηκα πολύ, είπα να ρίξω λίγο τους τόνους και να επαναπροσδιορίσω τις προτεραιότητες μου. Να δω άλλα πράγματα. Το δουλεύω σαν σκέψη από τα μέσα της χρονιάς, μετά τα Χριστούγεννα, εκεί, Γενάρη με Φλεβάρη. Στην καραντίνα που κάτσαμε λίγο, στην αρχή είπα πως είναι ωραία να ρίχνεις και λίγο τους ρυθμούς. Να μην τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να βλέπεις άλλα πράγματα. Αρχίζεις και ανακαλύπτεις πράγματα που είχες ξεχάσει ή που θα ήθελες να ξαναπροσεγγίσεις

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ