Ανατροπές και εντάσεις παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef με ακόμα μία δοκιμασία αποχώρησης.

Υπενθυμίζουμε σε αυτό το σημείο ότι οι ομάδες τις οποίες διαμόρφωσαν οι παίκτες, είναι εκείνες τις οποίες θα κρατήσουν μέχρι και το τέλος του διαγωνισμού. Στην πρώτη ομαδική εργασία, οι δυο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους αλλά νικητές αναδείχθηκαν οι μπλε.

Στη συνέχεια οι επίδοξοι μάγειρες προσπάθησαν να ετοιμάσουν το καλύτερο πιάτο για να δουν ποιος θα κερδίσει την προσωπική ασυλία. Ο παίκτης που έφτιαξε ένα πολύ καλό πιάτο και κέρδισε την ασυλία είναι ο Διονύσης Σαρακίνης.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ιωάννης Αυλωνίτης είχε το πλεονέκτημα να κρατήσει την ασυλία και έτσι υπέδειξε ως πρώτη υποψήφια την Χριστίνα Παπαοικόνομου.

Στην συνέχεια οι διαγωνιζόμενοι της κόκκινης ομάδας, ψήφισαν την Χριστίνα Παπαοικονόμου, την Μαρία Λαζαρίδου και τον Κωστή Αλεξάκη.

Για την δοκιμασία αποχώρησης, η παραγωγή είχε προσκαλέσει έναν καλεσμένο σεφ ο οποίος τους παρουσίασε ένα πιάτο το οποίο έπρεπε να αντιγράψουν. Αφού οι τρεις μάγειρες έφτιαξαν το καλύτερο πιάτο που μπορούσαν οι τρεις κριτές αξιολόγησαν τα πιάτα. Στο τέλος, οι κριτές ανακοίνωσαν ότι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το MasterChef είναι η Χριστίνα Παπαοικονόμου.

Δείτε το απόσπασμα:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ