“Μαλλιά κουβάρια” Σοφία Μαργαρίτη και Κατερίνα Καινούργιου!

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Ευτυχείτε” θεώρησε απαράδεκτο το γεγονός πως η πρώην παίκτρια παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνική εκπομπή και ανέφερε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος δέχεται bullying λόγω της σεξουαλικότητας του.

“Για εμένα είναι απαράδεκτη η Σοφία γιατί άνοιξε ένα θέμα μόνη της, εγώ επειδή είμαι συνέχεια στα social και στο Twitter και στο Instagram, ο κόσμος μπορεί να γίνει πολύ ακραίος. Το μόνο που σχολιάζει ο κόσμος είναι για συμπεριφορές, ποτέ δεν έχουν μιλήσει για σεξουαλικότητα. Ο Γιώργος δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα το παιδί, αν υπήρχε τέτοιο σχόλιο δεν θα έπρεπε να μιλήσει η Σοφία”

Aπάντηση στα “λόγια” καρφί της Κατερίνας, ήρθε να δώσει η ίδια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου επισημαίνει πως αυτό που έκανε ήταν για να ανεβούν τα νούμερα τηλεθέασης.

Όπως έγραψε:

“Πραγματικά ευφάνταστος τρόπος να ανέβει η τηλεθέαση σε κάποιες εκπομπές. Συνάμα και εντυπωσιακή είναι η προσπάθεια που κάνουν να μιμηθούν παίκτες του παιχνιδιού στις κωλοτουμπες. Το διάστημα που εγώ δέχτηκα επίθεση η συγκεκριμένη εκπομπή ελαφρά τη καρδία με εξέθεσε στο πανελλήνιο. Σήμερα το ξανακάνει χρησιμοποιώντας μονταρισμένο απόσπασμα συνέντευξης μου. Άκομψη ήταν και η αναφορά στην ιδιότητα μου ως μάνα. Θλίβομαι πραγματικά”

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ