Η συμμαχία ζωής που η ΟΠΑΠ Κύπρου εγκαθίδρυσε με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, βρίσκει δημιουργικούς τρόπους για να αντιμετωπίσει τα δύσκολα, όπως αυτά προκύπτουν από τα δικαιολογημένα μέτρα κατά της πανδημίας. Προτάσσοντας την ανάγκη να συνεχιστεί απρόσκοπτα το ωφέλιμο έργο του Ιδρύματος, η ΟΠΑΠ Κύπρου στηρίζει με αγάπη την Χριστιάνα, ώστε η ομώνυμη εκπομπή της δημοφιλούς παρουσιάστριας την προσεχή Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου, να αποτελέσει βήμα προβολής και στήριξης του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.

Στη διάρκεια της εκπομπής θα προβληθεί η ιστορία και το έργο που επιτελεί το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα από 1996, ώστε να μπορέσουμε να φτιάξουμε έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία. Θα αναδειχθούν επίσης οι συγκλονιστικές εμπειρίες όσων ευτύχησαν να γίνουν δότες μυελού των οστών, αλλά και όσων ευλογημένα αποδέχτηκαν το δώρο ζωής από τους δότες. Είναι όμως και εκείνοι οι συνάνθρωποί μας που στέκονται και στις δύο όχθες. Να είναι δηλαδή συμβατοί δότες, προσφέροντας ζωή σε άλλους και την ίδια ώρα να αναζητούν συμβατό δότη για το δικό τους παιδί. Στιγμές καρδιάς που θεμελιώνουν οι χιλιάδες εθελοντές στον τόπο μας και οικοδομούν δημιουργικά με το έργο τους τα επιστημονικά και διοικητικά στελέχη του Ιδρύματος.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου, πορεύεται με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα εδώ και πολλά χρόνια, με σημαντική στιγμή και καθιέρωση της συμμαχίας ζωής το 2013, με την προσφορά του ποσού των 300,000 ευρώ, για ταυτοποίηση 8,000 νέων δειγμάτων μυελού των οστών. Τιμώντας με σεβασμό και ειλικρίνεια τη συμμαχία τους για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία, η ΟΠΑΠ Κύπρου συνέβαλε καθοριστικά και στη δημιουργία του πρωτοποριακού Κέντρου Παιδικού Καρκίνου στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα. Ένα σύγχρονο διαγνωστικό και ερευνητικό Κέντρο παιδοογκολογίας, το οποίο συμβάλλει σημαντικά στην αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου, δίνοντας ελπίδα ζωής σε δεκάδες παιδιά.

 

 

Αυτή την ελπίδα ζωής μπορούμε να κρατήσουμε δυνατά μετατρέποντας την τηλεοπτική εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου, στο κανάλι ALPHA Κύπρου, σε δότη ανθρωπιάς και αγάπης, στηρίζοντας το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα. Για τον σκοπό αυτό θα ενεργοποιηθούν στη διάρκεια της εκπομπής τηλεφωνικές γραμμές εισφορών, οι οποίες και θα παραμείνουν ανοιχτές και για τις επόμενες ημέρες.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου εκφράζει τις ευχαριστίες της στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα για την πολύχρονη δημιουργική συμμαχία τους, διαβεβαιώνοντας ότι θα παραμείνει υπερήφανος υποστηρικτής του ωφέλιμου έργου του. Εκφράζει επίσης την ικανοποίηση της για την άμεση ανταπόκριση της Χριστιάνας Αριστοτέλους και των συνεργατών της στην εκπομπή.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ