Δείτε όλα όσα είπε η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ήταν σήμερα η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, που χθες αποχώρησε από το MasterChef. Η νεαρή παίκτρια μίλησε για την κακή ψυχολογία της στη δοκιμασία, ενώ τόνισε πως θέλει φέτος να κατακτήσει τον τίτλο μια γυναίκα.

«Η Μαρίνα έγινε φίλη μου μέσα στον διαγωνισμό. Ήρθαμε κοντά, τα βρίσκουμε, μέσα στο σπίτι ήμασταν πολύ κοντά, με συμβούλευε μαγειρικά. Για μειονεκτήματα δεν μου είπε ποτέ τι να κάνω. Τα μειονεκτήματα τα έδωσα σε αυτά τα 8 άτομα γιατί τα θεωρούσα πιο καλά μαγειρικά και οι δικαιολογίες που είχα δώσει ήταν αληθινές. Όλοι θα έπρεπε να παίζουν όπως έπαιξα κι εγώ εκείνη τη μέρα», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου.

Η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου πρόσθεσε επίσης:

«Ντράπηκα με τις βαθμολογίες της ομαδικής που κάναμε με τη Μαρίνα και τον Παύλο. Το περίμενα ότι θα κατέβω να μαγειρέψω. Ψυχολογικά όμως, με είχε πάρει από κάτω εκείνη τη στιγμή, δεν είχα καθόλου καλή ψυχολογία. Ο Τζιοβάνι δεν ήθελε να με κατεβάσει κάτω, απλά ήθελε να σώσει τη Μαργαρίτα».

«Ο Ιωάννης είναι πολύ καλός μάγειρας, αλλά πρέπει να σταματήσει να σκέφτεται τόσο περίπλοκα. Πολύ καλός μάγειρας είναι και ο Νίκος. Για νικητή όμως θέλω γυναίκα. Η Μαργαρίτα έχει πραγματικά ταλέντο και το θεωρώ δεδομένο ότι θα φτάσει στον τελικό», είπε επίσης η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ