Η πρώτη μέρα αποχώρησης, μετά τις επιστροφές των παικτών στο Μaster Chef 5, ήρθε πολύ γρήγορα. Κάποιος ή κάποια όμως, θριαμβεύει στο Τεστ Δημιουργικότητας και κερδίζει την Κάρτα Ασυλίας και τα πλεονεκτήματα, που παρέχει. Από την άλλη υπάρχουν και τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, που “χάνουν” το χαμόγελο τους καθώς καλούνται να αντιγράψουν ένα ιδιαίτερα δύσκολο πιάτο του chef Νίκου Παπαστεργίου.

Γαστρονομία υψηλού επιπέδου και μόνο, θα είναι το ζητούμενο πάνω στο οποίο θα δοκιμάζονται οι διαγωνιζόμενοι στις Δοκιμασίες Αποχώρησης από εδώ και πέρα, προκειμένου να κρατήσουν τη θέση τους στον μεγαλύτερο τηλεοπτικό μαγειρικό διαγωνισμό.

Άλλη μια αποχώρηση, που δυσκολεύει τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αφού, πλέον, οι λεπτομέρειες καθορίζουν συγκριτικά το αποτέλεσμα. Η μέρα κλείνει με μία ακόμα μαύρη ποδιά να μένει πάνω στον πάγκο της κουζίνας του MasterChef 5…

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, τα οποία μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, απόψε φαίνεται πως αποχωρεί ο Παύλος. Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε την προβολή του επεισοδίου.

Πηγή: zappit.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ