Κόντρα ανάμεσα σε Μαριλού Ρεπαπή και Κατερίνα Καραβάτου;

Σύμφωνα με όσα ακούγονται και γράφονται στα Ελληνικά μέσα ενημέρωσης… οι δυο τους δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, ύστερα από τσακωμό σε μια σύσκεψη, αλλά και λόγω του ότι η ξανθιά δημοσιογράφος φημολογείτο πως θα έπαιρνε του χρόνου τη θέση της παρουσιάστριας για πρωινό στο Star.

Η ίδια ήρθε να απαντήσει σε όλα αυτά που ακούγονται και να ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα. Αρνήθηκε πως πρόκειται να αντικαταστήσει την πρώην συνεργάτιδα της στην παρουσίαση, ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνει ένα διάλλειμα μετά από 4 χρόνια.

Όπως ανέφερε:

“Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται και επειδή δεν μπορώ τα ό, τι να ‘ναι δημοσιεύματα που με αφορούν, θα πω ότι δεν θα είμαι σε πρωινό. Ούτε πριν από τη Ζήνα. Ούτε μετά το νέο πρωινό. Ούτε σε αυτό. Ούτε σε άλλο. Δεν είναι στις προθέσεις μου αυτήν τη στιγμή να ξανακάνω πρωινό γενικότερα. Αλήθεια αυτά τα 4 χρόνια μου αρκούν για μια ζωούλα. Αν αλλάξω γνώμη, θα ενημερώσω. Θα το είχα κάνει νωρίτερα, αλλά δεν πίστευα ότι ενδιαφέρει κανέναν. Θα συνεχίσω να ποστάρω βλακείες και κακά λογοπαίγνια όμως και αυτό είναι δέσμευση”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ