Η σύζυγος του υποψήφιου πρόεδρου Αβέρωφ Νεοφύτου, Μαρία Σελίπα, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Χριστιάνα Αριστοτέλους. Μιλώντας με ειλικρίνεια στην παρουσιάστρια της εκπομπής “Με αγάπη Χριστιάνα”, αναφέρθηκε στην ζωή της με τον Αβέρωφ, τις δυσκολίες αλλά και για την προεκλογική κούρσα.

Όπως σημείωσε μάλιστα, η Μαρία Σελίπα τόσα χρόνια δίπλα στον σύζυγο της, έζησε σίγουρα άλλες δέκα προεκλογικές εκστρατείες.

Συγκεκριμένα η Μαρία Σελίπα ανέφερε: «Με τον Αβέρωφ έχω ζήσει τουλάχιστον δέκα προεκλογικές εκστρατείες…Ήταν campaign manager σε βουλευτικές, σε δημοτικές, σε ευροβουλευτικές εκστρατείες, είχε μεγάλες ευθύνες και το βίωνα…Τώρα όμως είναι εντελώς διαφορετικά γιατί είναι ο ίδιος υποψήφιός. Αυτό με κάνει, πολύ φυσιολογικά να νιώθω ότι πρέπει να τον στηρίξω, πρέπει να τον βοηθήσω, πρέπει να είμαι δίπλα του»

Επιπλέον, η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει και την πιο δύσκολη στιγμή τους σε προσωπικό επίπεδο αλλά και στην πολιτική διαδρομή του Αβέρωφ.

«Στην καθαρά προσωπική μας ζωή θα έβαζα πρώτα το χαμό του πατέρα του…Στην πολιτική υπήρχαν πολλές στιγμές που έπρεπε να παρθούν δύσκολες αποφάσεις…Η πιο δύσκολη ήταν η περίοδος με το κούρεμα».

Στην συνέχεια της συνέντευξης και σε ερώτηση της Χριστιάνας “Γιατί η ίδια πιστεύει ότι κάποιος πρέπει να δώσει την ψήφο του, στον Αβέρωφ;”, η Μαρία Σελίπα σημείωσε: «Είναι ένας εύστροφος πολιτικός. Έχει όραμα, έχει εμπειρία, είναι αποφασιστικός και αποτελεσματικός και έχει αυτό το καθαρό μυαλό στις δύσκολες στιγμές στις κρίσεις ώστε να παίρνει τις σωστές αποφάσεις».  

Τέλος, η σύζυγος του υποψήφιου προέδρου αναφέρθηκε και στο δικό της στόχο ως ενδεχομένη Πρώτη Κυριά

“Ο θεσμός της πρώτης Κυρίας, έχει ένα συνεχές μέλημα. Να ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού και να μεταφέρει τα προβλήματα του απλού κόσμου…Θα ήθελα να γεφυρώνω την κοινωνία με το προεδρικό”.

Δείτε την συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Σελίπα στο “Με αγάπη Χριστιάνα”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ