Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν έχει ταλέντο μόνο στη συγγραφή και τη σκηνοθεσία, αλλά και στην εύρεση των ιδανικών locations και αυτό αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στο Maestro.

Και αν στον πρώτο κύκλο εντυπωσιαστήκαμε από την αγροικία στου Παξούς που φιλοξενεί την οικογένεια της Κλέλιας, στο δεύτερο κύκλο του Maestro μάς έπεσε το σαγάνι με το εντυπωσιακό ψηλοτάβανο σαλόνι, όπου φιλοξενείται η Αλεξάνδρα (Στεφανία Γουλιώτη), όταν επισκέπτεται μια ψυχολόγο.

Το σπίτι όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του Maestro για το γραφείο της ψυχολόγου, είναι ένα αστικό διαμέρισμα στην καρδιά της Αθήνας. Και συγκεκριμένα στην Κυψέλη, ένα εμβληματικό κτίριο που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1920.

Maestro: Στο πρώτο επεισόδιο του Β' κύκλου, είδαμε από τα πρώτα κιόλας λεπτά την Αλεξάνδρα (Στεφανία Γουλιώτη) να επισκέπτεται μια ψυχολόγο. Το σπίτι είναι στην Κυψέλη. Photo: aandoarchitects
Maestro: Στο πρώτο επεισόδιο του Β’ κύκλου, είδαμε από τα πρώτα κιόλας λεπτά την Αλεξάνδρα (Στεφανία Γουλιώτη) να επισκέπτεται μια ψυχολόγο. Το σπίτι είναι στην Κυψέλη. Photo: aandoarchitects

Ανακαινίστηκε μετά από τη σχεδιαστική σύμπραξη των Saint of Athens και Α&Ο Architects και στο σάιτ τους βρήκαμε τους χώρους όλου του διαμερίσματος.

Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες:

Maestro: Το σπίτι που φιλοξενεί τη συνεδρία της “Αλεξάνδρας” χτίστηκε αρχικά για την οικογένεια ενός εύπορου έλληνα βιομήχανου του προηγούμενου αιώνα.
Maestro: Το χολ στο γραφείο της “ψυχολόγου”.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ