Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι η «μούσα» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη νέα του σειρά, «Maestro» που βλέπουμε μέσα από τον Alpha Κύπρου, κάθε Κυριακή στις 22:30. Η όμορφη πρωταγωνίστρια μίλησε στο Gala για τον ρόλο που ενσαρκώνει και για το κλίμα που επικρατούσε στα γυρίσματα της σειράς.

Όπως αποκάλυψε η Κλέλια, ήταν φαν του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και πριν λάβει μέρος στη σειρά. «Είμαι φουλ φαν του Παπακαλιάτη. Ο Χριστόφορος έχει ένα καλλιτεχνικό στάτους που δεν μπορείς να μην το θαυμάζεις. Όταν μου τηλεφώνησε για να συναντηθούμε πρώτη φορά, η εικόνα του ήταν εύλογα πολύ μεγεθυμένη στο μυαλό μου. Όταν ήπιαμε τον πρώτο μας καφέ ένιωσα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι δίπλα σου, εδώ. Η μεγάλη ιδέα που είχα σχηματίσει για τον δημιουργό έδωσε τη θέση της σε έναν άνθρωπο προσιτό και ανθρώπινο. Ο Χριστόφορος νοιάζεται πολύ για τους ηθοποιούς, σε ακούει, σε φροντίζει. Νιώθω τρομερή ασφάλεια μαζί του».

Όσο για το ποια στιγμή από τα γυρίσματα του «Maestro» έχει χαρακτεί στη μνήμη της, η ίδια δήλωσε ότι «Ήταν όλες οι μέρες μία και μία. Αριστουργηματικές. Στο τελευταίο επεισόδιο πραγματοποιείται το φεστιβάλ που έχει έρθει να στήσει ο Ορέστης. Ήταν μια στιγμή που ήμασταν όλοι οι ηθοποιοί μέσα σε βάρκες, ήταν σούρουπο, υπήρχαν μικρά φωτάκια στα βαρκάκια και η Χάρις Αλεξίου ακουγόταν να τραγουδά σε όλο το νησί. Ερχόταν η κάμερα και δεν μπορούσαμε να παίξουμε γιατί κλαίγαμε με λυγμούς. Νιώθαμε την απεραντοσύνη, ένα άνοιγμα στην καρδιά. Ήταν σαν παραμύθι».

Το τρίτο επεισόδιο του «Maestro» θα προβληθεί την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου στις 22:30 μέσα από τον Alpha Κύπρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ