Απόψε το βράδυ, η σειρά που καθήλωσε το παγκόσμιο μετά την ένταξη της στο Netflix, επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

Το “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, έρχεται για να προκαλέσει ξανά το ενδιαφέρον και την αγωνία του κοινού. Η δεύτερη σεζόν, αποτελείται από 6 συναρπαστικά επεισόδια, με καινούρια πρόσωπα, απρόσμενες ανατροπές και πολλές εκπλήξεις για το τηλεοπτικό κοινό.

Το πρώτο επεισόδιο, θα προβληθεί απόψε, Πέμπτη 16 Μαΐου από τον Alpha Κύπρου στις 22:40, ενώ την ίδια ώρα θα ανέβει και στο Netflix!

Όσα θα δούμε απόψε στις οθόνες μας

Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της.

Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο.

Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη. Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ