Ο Λούης Πατσαλίδης έκλεισε την περσινή σεζόν του ”Louis Night Show” με ένα show-υπερπαραγωγή μέσα από την συχνότητα του Alpha Κύπρου, με καλεσμένο τον μοναδικό Κωνσταντίνο Αργυρό.

Το ”Louis Night Show” επιστρέφει στις 23 Σεπτέμβριου με τον κόσμο να αναμένει πολλές εκπλήξεις για το νέο show και την 7η χρόνια του stand up comedian και του show που άλλαξε τις Παρασκεύες μας.

Μια από τις νέες ενότητες που θα δούμε στην εκπομπή ανακοινώθηκε πρόσφατα μέσα από την σελίδα της εκπομπής στο Facebook. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανάρτηση φέτος το ”Louis Night Show” θέλει να αναδείξει τα νέα ερμηνευτικά ταλέντα της Κύπρου!

Η νούμερο 1 εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης θέλει φέτος να αναδείξει τα νέα ερμηνευτικά ταλέντα της Κύπρου. Σε εκπομπές της φετινής σεζόν, θα δίνεται η ευκαιρία σε έναν τραγουδιστή/τρια να ερμηνεύσει ζωντανά με τη μπάντα της εκπομπής 2 τραγούδια στο πλαίσιο της τηλεοπτικής μετάδοσης του ALPHA Κύπρου.

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει σε αυτή τη νέα ενότητα, δεν έχει παρά να δηλώσει συμμετοχή στο link: https://forms.gle/neaPr3d8UQSheQN96

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ