Η αγαπημένη σειρά “Λόγω Τιμής” επέστρεψε στον Σκαι 20 χρόνια μετά τον πρώτο κύκλο της σειράς που προβάλλονταν στο Mega. Οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς περίμεναν πως και πως το τηλεοπτικό comeback, της αγαπημένης παρέας.

 

View this post on Instagram

 

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε – μια υπόσχεση που τηρήθηκε, λόγω τιμής. #logotimis20xroniameta

A post shared by Constantine Markoulakis (@constantinemarkoulakisofficial) on

Η πρεμιέρα της σειράς μονοπώλησε το ενδιαφέρον ακόμα και στα social media καθώς το #logotimis έγινε νούμερο ένα trend στο twitter. Η αγαπημένη σειρά στην πρεμιέρα της σημείωσε 24,5% στο δυναμικό κοινό και 25,2% στο γενικό.

 

View this post on Instagram

 

Μιχάλης Μόνο γι απόψε, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και προς τιμήν του αδελφού μου Μάνου που αποφοίτησε με άριστα από την σχολή παραστρατημένων, και υπέρ της Πατρινής ομοψυχίας, αποποιούμαι τον τίτλο του μεγαλοδικηγόρου… (βγάζει το σακάκι του, το στριφογυρίζει στον αέρα και το πετά κάτω. Από μέσα φοράει ένα λευκό μακό με ζωγραφισμένο στη μέση ένα κίτρινο πουλί) …φοράω το ρούχο του Τσίου, και βάζω στόχο τα είκοσι! #LogoTimis #20xroniameta

A post shared by Λόγω Τιμής, 20 χρόνια μετά (@logotimis) on

Μία μέρα πριν, συγκεκριμένα την Κυριακή, είχε πραγματοποιηθεί η avant premiere του πρώτου επεισοδίου της σειράς του ΣΚΑΪ “Λόγω Τιμής 20 Χρόνια Μετά”, σε μια κατάμεστη αίθουσα, όπου συντελεστές της σειράς, εκπρόσωποι του Τύπου και της διαφημιστικής αγοράς παρακολούθησαν το συγκλονιστικό επεισόδιο σε πρώτη προβολή.

Στο τέλος, οι συντελεστές της σειράς -που βρίσκονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες για την υλοποίηση της εξαιρετικής παραγωγής- καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους. Το πάρτι που ακολούθησε κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε φωτογραφίες: 

Ο Λάμπης Ζαρουτιάδης λίγο πριν την προβολή

Δείτε φωτογραφίες:

Γιάννης Ιακωβίδης, Μιρέλλα Παπαοικονόμου, Δημήτρης Αλεξανδρής, Μιχάλης Σαράντης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βίκυ Βολιώτη, Άλκις Κούρκουλος, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Νίκη Βακάλη, Λάμπης Ζαρουτιάδης, Μαρία Ναυπλιώτου, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

Άλκις Κούρκουλος, Λάμπης Ζαρουτιάδης, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης,

Αγγελική Δημητρακοπούλου, Δημήτρης Αλεξανδρής

Χριστίνα Αλεξανιάν, Μιρέλλα Παπαοικονόμου

Άλκις Κούρκουλος, Χριστίνα Αλεξανιάν, Γιώργος Πυρπασόπουλος

Άλκις Κούρκουλος, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

Χριστίνα Αλεξανιάν, Κατερίνα Μισιχρόνη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ