Έκπληξη προκάλεσε η ανάρτηση του Γρηγόρη Μπάκα στο Instagram, στην οποία αποκάλυψε για πρώτη φορά επίσημα πως με συγκίνηση αποχωρεί από την οικογένεια του “Star” μετά από 21 χρόνια συνεργασίας.

Στη δημοσίευση του, ο δημοσιογράφος ευχαρίστησε προσωπικό και συνεργάτες, ενώ τόνισε τις όμορφες στιγμές που πέρασε τόσα χρόνια μαζί τους.

Σας ευχαριστώ για όλα … ΚΑΙ τα 21 χρόνια με το λογότυπο του Star στο παράθυρο ήταν μαγικά.. ευχαριστώ την ενημέρωση για τα 18 χρόνια που εργάστηκα και την ψυχαγωγία που τα τελευταία 3 χρόνια δούλεψα με τις καλύτερες συνθήκες @greenpixelproductions. Εφτασε η στιγμη να γυρίσω σελίδα και να ευχαριστήσω τον @georgiou82 και τον @koulisnikolaou για την ευκαιρία που μου έδωσαν και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν? … Μαζί μου θα πάρω όλες τις ευτυχισμένες στιγμές που έζησα και την αγάπη που εισέπραξα στο δρόμο …! Να μείνετε κουκου❤️ @starkoukou
Υ.Γ ο #κουκουριερ σας?σας αγαπώ ….

Όσο για το τι πρόκειται να ξεκινήσει στο μέλλον, ήδη έχει αρχίσει να ετοιμάζεται κάτι καινούριο με το δίδυμο Κούλλη Νικολάου – Ανδρέα Γεωργίου, το οποίο πρόκειται να αποκαλυφθεί τον ερχόμενο Αύγουστο.

Οι τρεις κύριοι γνωρίστηκαν πριν από ένα χρόνο κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για την σειρά “Τατουάζ” στην Καλαμπάκα. Έπειτα, απέκτησαν πολύ καλή σχέση και δεν άργησε να έρθει και η επαγγελματική πρόταση.

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ