Μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε η Ρούλα Κορομηλά στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιθυμία της να γίνει μητέρα, στις εξωσωματικές στις οποίες υποβλήθηκε χωρίς αποτέλεσμα, στις προσπάθειές της να υιοθετήσει ένα παιδί, στο αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπώρησε ενώ και άσκησε κριτική για τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Αναφερόμενη στην Κατερίνα Καινούργιου, τόνισε η Ρούλα Κορομηλά: «Η Καινούργιου θέλει πάρα πολλή δουλειά ακόμα. Θέλει να δουλέψει πολύ και να αφήσει λίγο τον εαυτό της να είναι η ηλικία της. Έχω έρθει σε αντιπαράθεση με την Καινούργιου όταν ήμουν υπεύθυνη στον Alpha. Αν τη δεις με λιγότερο μακιγιάζ, πιο απλη, είναι πιο ωραίο το κορίτσι. Και βέβαια θέλει πάρα πολλή δουλειά. Δεν κάνουμε όλοι για πρώτα ονόματα. Μπορεί να είναι στην τηλεόραση, κανένας δεν στερεί το δικαίωμα από κανένα να κάνει τηλεόραση αλλά χρειάζεται ένα μέτρο στο τι θα κάνεις».

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου ήρθε μέσα από την εκπομπή της «Ευτυχείτε». Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε πριν από δέκα χρόνια στον Alpha, με τη Ρούλα Κορομηλά. Η Ρούλα ήταν διευθύντρια του ψυχαγωγικού προγράμματος και η Κατερίνα συμπαρουσιάστρια στο «Δέστε Τους» με τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Ηλιάκη.

 

«Με την Ρούλα είχαμε συνεργαστεί στον Alpha. Πριν 10 χρόνια, όταν με είχε ζητήσει ο Νίκος Μουτσινάς από το Mega για την ομάδα του “Δέστε τους”, ήταν διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος. To πόσο κλάμα έχω ρίξει, για να γίνω αποδεκτή στη Ρούλα, δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Δεν με ήθελε με τίποτα», πρόσθεσε.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της πορεία μου συνέχεια άκουγα από τη Ρούλα, παρόλο που τη θαυμάζω και τη θαύμαζα πάρα πολύ, ότι : ”δεν θα τα καταφέρεις. Δεν κάνεις, δεν μπορείς”. Μου το έλεγε στα ίσια. Ακόμα και στο ακουστικό άκουγα πως όλα είναι λάθος. Θυμάμαι πως πήγαινα στη δουλειά μου από τις 7 το πρωί και έφευγα στις 12 τη νύχτα και συνέχεια άκουγα από τη Ρούλα ότι δεν μπορείς. Έκλαιγα, με έπιαναν οι οπερατέρ και μου έλεγαν πως μπορεί να θέλει να στηρίξει πιο πολύ τη Μαρία Ηλιάκη που ήταν πολύ κοντά. Χίλια δυο. Θυμάμαι να κλαίω… Να κλαίω συνέχεια… Να με φωνάζει στο γραφείο και προσπαθώ να γίνω αρεστή στη Ρούλα και να μην μπορώ. Γιατί για μένα ήταν, και συνεχίζει να είναι, η κορυφαία παρουσιάστρια», σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δίχως επιχειρήματα μου έλεγε συνέχεια πως “θες δουλειά, θες δουλειά, θες δουλειά”. Μου έλεγε, όντως, για το μακιγιάζ, ότι πρέπει να μιλάω λιγότερο και να ακολουθώ τους κεντρικούς παρουσιαστές. Έτσι και γινόταν. Θυμάμαι τότε τον Νίκο που με έπιανε, επειδή πάρα πολύ έκλαιγα στα παρασκήνια, και μου έλεγε: “Κατερίνα, αυτοσαρκάσου! Πίστεψε στον εαυτό σου! Ακολούθησε τις οδηγίες μου και θα τα καταφέρεις”. Δεν ξέρω αν τα κατάφερα, έχω πολύ πορεία και δρόμο ακόμα. Δουλεύω 16 χρόνια στο χώρο και είναι τιμή μου να με συγκρίνει με όλα αυτά τα ονόματα που είναι περισσότερα χρόνια στο χώρο. Η Ρούλα, όμως, ξέρει πάρα πολύ καλά τι σημαίνει σκληρή και άδικη κριτική. Έχει δεχτεί σκληρή και άδικη κριτική. Ξέρει όμως πολύ καλά πως ο κόσμος είναι εκείνος που βλέπει την πραγματικότητα και επιλέγει έναν παρουσιαστή», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του OPEN.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ