Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» το μεσημέρι της Τετάρτης, 20 Μαρτίου. Με την ίδια κομψότητα και τη γλυκύτητα που την αντιπροσωπεύει και την ακολουθεί σε κάθε της εμφάνιση, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική κι επαγγελματική της ζωή.

Η αγαπημένη ηθοποιός της ελληνικής και κυπριακής τηλεόρασης τα πάει καλά σχεδόν με όλους τους ανθρώπους, αφού όπως δήλωσε η ίδια της αρέσει η ανθρώπινη επαφή, ωστόσο, ένα πράγμα δεν της αρέσει και δεν το μπορεί καθόλου κι αυτό είναι το ψέμα. Εξάλλου, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και η ίδια «η ειλικρίνεια λυτρώνει και είναι πολύ απελευθερωτική. Είσαι πιο χαρούμενος άνθρωπος όταν είσαι ειλικρινής».

Οι συνάδελφοι της είναι η οικογένεια της, αφού δεν έχει μια σταθερή καθημερινότητα, αφού είναι συνεχώς κάπου αλλού με κάποιους άλλους ανθρώπους και όπως σημειώνει «αυτό είναι που σε κάνει να μην βαριέσαι σε αυτή τη δουλειά».

Μεγάλο κεφάλαιο της ζωής της είναι φυσικά ο σύντροφός της, Γιάννης Τσιμιτσέλης, με τον οποίο έχει την ανάγκη να μοιράζεται όλα της τα νέα. «Έχω ανάγκη να πω όλα μου τα νέα στον Γιάννη και είναι πολύ καλός ακροατής», δήλωσε αρχικά η Κατερίνα, ενώ για όσα την «κέρδισαν» σε αυτόν συμπλήρωσε: «Είναι πολύ καλός, πολύ εργατικός και πολύ αληθινός… Δεν υποκρίνεται… Αυτό που βλέπεις, αυτό είναι».

Υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνουν χαρούμενη την Κατερίνα, ωστόσο, η υγεία των δικών της ατόμων, η δουλειά της και ο σύντροφός της είναι τα πιο σημαντικά! «Η υγεία των δικών μου, να νιώθω ότι όλοι είναι καλά και δεν υπάρχει κάτι δύσκολο να αντιμετωπίσω, να είμαι πάνω στη σκηνή, να είμαι με τον άνθρωπο που αγαπώ μαζί χέρι-χέρι και η μητέρα μου και η αδελφή μου να είναι πάντα καλά».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ