Πόσο κατακριτέα κρίνεται μία έκτρωση από γυναίκα θύμα βιασμού; Και πώς μπορεί να φέρει στον κόσμο ένα μωρό που θα της θυμίζει για πάντα την οδυνηρή εμπειρία της;”

Την Κυριακή 1η Νοεμβρίου στις 22:15 στον ALPHA Κύπρου, έρχεται άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο της κοινωνικής-δραματοποιημένης σειράς “ΚΑΡΜΑ” με τίτλο “Ομφάλιος Λώρος”. Πρόκειται για ένα φρικτό αμφιλεγόμενο έγκλημα που δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους, μία υπόθεση βρεφοκτονίας που συγκλόνισε και σημάδεψε την κοινή γνώμη.

Σε σενάριο Χριστιάνας Αρτεμίου, το «ΚΑΡΜΑ» ξετυλίγει το σκοτεινό κουβάρι των ατιμώρητων βιασμών που γίνονται στη χώρα μας και παρουσιάζει την ιστορία μιας γυναίκας που κυοφόρησε το παιδί του βιαστή της…

Κάποιοι το χαρακτήρισαν “προμελετημένο έγκλημα”, ενώ άλλοι μίλησαν για “πράξη απελπισίας”. Το ΚΑΡΜΑ τολμά να διεισδύσει στα αστυνομικά δελτία και να αναπαραστήσει τα γεγονότα ενός ειδεχθούς εγκλήματος, όπου πίσω από τους «ξερούς» τίτλους των εφημερίδων και τις ποινικές κολάσιμες πράξεις, κρύβονται πραγματικές ανθρώπινες ιστορίες πόνου, άρνησης και φρίκης.

Εμπειρογνώμονες και εγκληματολόγοι δίνουν την δική τους εξήγηση. Είναι τελικά η βρεφοκτονία μητρική επιλογή ή αποτρόπαιο έγκλημα; Πρόκειται για Μήδειες, μητέρες τέρατα ή για απελπισμένες γυναίκες; Μια αληθινή ιστορία του τόπου μας, που θα καθηλώσει.

Σε σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου, πρωταγωνιστούν οι: Βίβιαν Νικολαϊδου, Μέλανη Στέλιου, Χάρης Κκολός, Δημήτρης Αντωνίου και Στέλλα Φιλιππίδου

«ΚΑΡΜΑ»: Κυριακή 1η Νοεμβρίου στις 22:15 στον ALPHA Κύπρου

Δείτε το trailer:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ