Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 22:30, στον ALPHA Kύπρου, η κοινωνική – δραματοποιημένη σειρά, η οποία βασίζεται σε αληθινά εγκλήματα που συγκλόνισαν την Κύπρο, καταπιάνεται με το ευαίσθητο θέμα της γεροντικής άνοιας, η οποία χαρακτηρίζεται ως «η επιδημία του 21ου αιώνα». 

Σε σενάριο Χριστιάνας Αρτεμίου και σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου εισβάλλει στις οθόνες η τραγική ιστορία μιας ηλικιωμένης με προβλήματα μνήμης, η οποία πέφτει θύμα οικονομικής εκμετάλλευσης και εξαπάτησης από οικεία της πρόσωπα. Ένα συχνό φαινόμενο που συμβαίνει έντονα όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως, και αποτελεί το πιο σκληρό και απάνθρωπο έγκλημα απέναντι στα άτομα της τρίτης ηλικίας. 

Μία αληθινή ιστορία που φανερώνει ότι η συναισθηματική κακοποίηση, η παραμέληση και η εκμετάλλευση των ηλικιωμένων ατόμων αποτελεί την πιο καταδικαστέα πράξη. Και δυστυχώς η κοινωνία μας, για ακόμα μια φορά, παραμένει αμέτοχη και ανήμπορη να αντιδράσει μπροστά σε αυτά τα σιωπηρά εγκλήματα που συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες.

Ηθοποιοί: Άννα Γιαγκιώζη, Γεωργία Κωσταντίνου, Κύνθια Παυλίδου, Χρυσταλλένια Παπαδημήτρη, Γρηγόρης Γεωργίου, Σάββας Μενοίκου, Δήμητρα Χατζηγιάννη και οι μικρές Έλενα Φαλά και Γεωργία Ανθούση.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:

«ΚΑΡΜΑ»: Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 22:30, στον ALPHA Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ