Ένα σοκαριστικό επεισόδιο, μέσα από μία ιστορία έντονων ανατροπών και ακατανόητων ψυχικών διακυμάνσεων που οδηγούν σε δολοφονία, έρχεται στο 4ο κατά σειρά επεισόδιο «Κάρμα» με τίτλο «ΣΥΝΔΡΟΜΑ».

Όταν οι σχέσεις φτάνουν στα όρια… όταν ο άνθρωπος δοκιμάζεται, όταν οι συνθήκες σε φτάνουν στο τελευταίο σκαλοπάτι… μπορεί μια απόφαση της στιγμής να σε κάνει συνειδητά ή ασυνείδητα «δόλο-φόνο»;

Την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου στις 22:30, στον ALPHA Κύπρου, η κοινωνική-δραματοποιημένη σειρά που βασίζεται σε αληθινά εγκλήματα που συγκλόνισαν την Κύπρο καταπιάνεται με μία σπάνια ψυχική διαταραχή. Παρουσιάζει ένα ακατανόητο σύνδρομο, το οποίο δεν έχει ακόμη πλήρως μελετηθεί και οι περισσότεροι αγνοούσαμε την ύπαρξή του μέχρι πρόσφατα.

Μία ψυχική ασθένεια που γεννά σωρό ψεμάτων και πλασματικών καταστάσεων, θέτοντας το ερώτημα στους ειδικούς αν οι πάσχοντες αποτελούν απλούς ψεύτες ή μελετημένους εγκληματίες. Κι ενώ οι ειδικοί το αντιμετωπίζουν σαν ψυχική διαταραχή, οι εγκληματολόγοι το χαρακτηρίζουν ως μορφή κακοποίησης μέσα από εγκληματική συμπεριφορά και δράση.

Σε σενάριο Χριστιάνας Αρτεμίου και σκηνοθεσία Ναστάζιας  Χριστοδούλου, κάνει την είσοδό του στην οθόνη μία αληθινή, δραματοποιημένη ιστορία που γίνεται μέχρι και σήμερα… ένα συγκλονιστικό θέμα συζήτησης.

Ηθοποιοί: Αντρέας Τσιέλεπος, Ειρήνη Αντρονίκου, Δένα Ιωάννου και Σαββίνα Γεωργίου.

Δείτε το τρέιλερ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ