Ένα αψυχολόγητο έγκλημα που έγινε στην Κύπρο με κίνητρο τις επαγγελματικές διαφορές και την επίδειξη δύναμης… έρχεται στη σειρά «ΚΑΡΜΑ». Άτομα με λευκό ποινικό μητρώο, καθοδηγούμενα από έντονα αισθήματα ρατσισμού, οδηγούνται σε αποτρόπαιες πράξεις με σκοπό να εκδικηθούν και να επιβληθούν στις μειονότητες και τα αλλόθρησκα άτομα. 

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 22:30 στον ALPHA Kύπρου, η κοινωνική – δραματοποιημένη σειρά, η οποία βασίζεται σε αληθινά εγκλήματα που συγκλόνισαν την Κύπρο, ξεδιπλώνει το φαινόμενο της ξενοφοβίας και της ξενοφοβικής συμπεριφοράς μιας μερίδας Κυπρίων πολιτών. Πρόκειται, δυστυχώς, για ένα επίκαιρο θέμα που ταλανίζει την κυπριακή κοινωνία, η οποία εκδηλώνει αρνητική διάθεση απέναντι στους αλλοδαπούς και οδηγείται σε επιθέσεις ρατσιστικής φύσεως. 

Σε σενάριο Χριστιάνας Αρτεμίου και σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου, ένα ντροπιαστικό γεγονός που αμαυρώνει την εικόνα της κυπριακής κοινωνίας κάνει την είσοδό του στον ALPHA. Επιβεβαιώνει, επίσης, τα αποτελέσματα έρευνας του 2013, τα οποία ανέδειξαν την Κύπρο πρωταθλήτρια χώρα σε θέματα ξενοφοβίας και ρατσισμού, ανάμεσα σε 30 ευρωπαϊκές χώρες.

Ηθοποιοί: Osman Alkas, Πόπη Αβραάμ, Άθως Αντωνίου, Κωστάκης Κωσταντίνου, Ιωάννα Μαραγκού, Παμπίνα Γεωργίου, Ευαγόρας Θεοδοσίου, Μαρία Αντρέου και Νικόλας Κουρουζίδης.

Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ