Το Σάββατο 20 Ιουνίου, ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης έχασε τον πολυαγαπημένο του πατέρα και ποιητή, Αντώνη Κωνσταντινίδη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης απουσίαζε το πρωί της Δευτέρας, από το πλατό της εκπομπής «Η Φωλιά των Κου Κου» και η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, είπαν δύο λόγια από καρδιάς, για τον αγαπημένο τους συνεργάτη και τις δύσκολες στιγμές που βιώνει.

«Είναι μία λίγο διαφορετική Δευτέρα για εμάς εδώ, γιατί εμείς εδώ είμαστε μια οικογένεια και σε αυτή την οικογένεια συμβαίνουν καθημερινά πολύ χαρούμενα πράγματα, όμως, είμαστε όλοι μαζί και όταν συμβαίνουν πολύ δυσάρεστα πράγματα, όπως αυτό που συνέβη το Σαββατοκύριακο. Ο Στέφανός μας δεν είναι εδώ. Ο Στέφανός μας δεν είναι εδώ γιατί προχθές έχασε τον αγαπημένο του μπαμπά και θέλουμε να ξέρει ότι η σκέψη μας και η αγάπη μας είναι μαζί του. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας και όλα τη συμπαράστασή μας. Ξέρουμε πως είναι αυτό και του ευχόμαστε καλό κουράγιο και σε εκείνον και σε όλη την υπέροχη οικογένειά του», ανέφεραν.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ