Ο σεναριογράφος του θρυλικού πλέον «Παρά Πέντε», Γιώργος Καπουτζίδης, έρχεται στο βραβευμένο talk-show «TET-A-TET στον ALPHA», όπου αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται, χωρίς να «μασάει τα λόγια του».

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 18:45, στον ALPHA Κύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος αφήνει για λίγο την Κύπρο και συναντά τον δημοφιλή ηθοποιό, σεναριογράφο και θεατρικό συγγραφέα στην Αθήνα. Ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου «Ήβη», όπου παρουσιάζεται το έργο με τίτλο «42497». Εκεί, ο Γιώργος Καπουτζίδης αγγίζει θέματα που θα συζητηθούν σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη που δεν πρέπει να χάσετε.

Πάντα με ειλικρίνεια και θάρρος απαντά σε ποικίλες ερωτήσεις, χωρίς να διστάζει να αναφερθεί και στην απόφασή του να μιλήσει ανοικτά για τη σεξουαλικότητά του. Τι «κόστος» είχε για τον ίδιο και πώς επηρέασε τη σχέση του με τους γονείς του;

Κι επειδή στη ζωή δεν είναι όλα ρόδινα, εξομολογείται πώς τον επηρέασε η απώλεια του φίλου και συνεργάτη του, Πάνου Νάτση. Εξηγεί για ποιο λόγο επιθυμεί οι τηλεοπτικές του σειρές να μην μεταδίδονται από ανοικτά κανάλια, απαντάει εάν χρωστάει πολλά στην τηλεόραση και κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Κάθε Κυριακή στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TETATET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή!

«ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA»: Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 18:45, στον ALPHA Κύπρου – Δείτε το τρέιλερ εδώ με ένα κλικ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ