Από τις 30 Αυγούστου στις 11:00 το πρωί, η μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA Κύπρου επιστρέφει ακόμα πιο εμπλουτισμένη, δίνοντας φωνή στον πολίτη… γιατί η εξουσία πρέπει να ελέγχεται, καθημερινά.

Ανοίγοντας ξεχασμένους φακέλους, συζητώντας ευαίσθητα θέματα και δίνοντας φωνή στον πολίτη, η δημοσιογράφος Κάτια Σάββα και η έμπειρη ομάδα της, επιστρέφουν δυναμικά στον ALPHA Κύπρου προσφέροντας νέα διάσταση στη μεσημβρινή ενημέρωση. Ευθύνη και προτεραιότητά τους είναι να προσεγγίζουν με αμεσότητα και να αναδεικνύουν με σεβασμό κάθε τι που ενδιαφέρει, «καίει» και αφορά τον πολίτη.

Από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου και καθημερινά  στις 11:00 το πρωί, η μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή «ALPHA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» θα δίνει περισσότερη έμφαση στην έρευνα και την ουσιαστική συζήτηση, αναζητώντας τις λύσεις και όχι μόνο τα προβλήματα.

Μαζί με την Κάτια Σάββα, σύσσωμη η δημοσιογραφική ομάδα του ALPHA παρεμβαίνουν στην εκπομπή «ALPHA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» με ουσιαστικές συζητήσεις, ανάδειξη ξεχασμένων πτυχών της καθημερινότητας, ξεδιπλώνοντας παράλληλα διαφορετικές πτυχές  επικαιρότητας. Από την ημερήσια ατζέντα όμως, δεν θα απουσιάζουν οι ζωντανές συνδέσεις από τους χώρους όπου διαδραματίζονται τα γεγονότα, καθώς και συνεντεύξεις από την κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου.

Με το βλέμμα στραμμένο στην επικαιρότητα, η μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή θα συνεχίσει να αναζητεί, να εντοπίζει και αναλύει εις βάθος κάθε είδηση, αξιοποιώντας παράλληλα και τη συνεχή ροή του διαδικτύου. Την ίδια στιγμή, ο αρχισυντάκτης Νικόλας Ζαννέττος και οι δημοσιογράφοι του alphanews.live θα μεταφέρουν τον παλμό της τρέχουσας επικαιρότητας στην Κύπρο και το εξωτερικό, σχολιάζοντας και αναλύοντας καίρια ζητήματα από το μέτωπο των εξελίξεων και όχι μόνο.

Από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου και καθημερινά στις 11:00 το πρωί, η μεσημβρινή εκπομπή «ALPHA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» επιστρέφει ακόμα πιο δυναμικά, για να μπορεί ο τηλεθεατής να βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων και να έχει πάντοτε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Δευτέρα 30 Αυγούστου στις 11:00 το πρωί στον ALPHA Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ