Ο β’ κύκλος της σειράς επιστρέφει με αυξημένες σκηνές γέλιου και δράσης, προκαλώντας κι άλλο τα αστυνομικά δαιμόνια…

Η μυρωδιά θανάτου γίνεται πιο έντονη, ο «Θαλής Μιλήσιος» δεν πατάει pause και ο Φώτης Γεωργίδης επιστρέφει με ένα σενάριο με περισσότερο μυστήριο.

H απολαυστική σειρά «ΚAΜΠΙΝΓΚ» κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στις 22:20 και θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στην ίδια ώρα! Πέρσι όλα άρχισαν από μία μετακόμιση για λόγους money laundering, κάνοντας το κοινό να αγαπήσει τόσο το σενάριο όσο και το καστ ηθοποιών. Αυτή τη σεζόν όμως, δεν ξέρουμε πού θα πάει αυτή η βαλίτσα, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι η υπόθεση θα συνεχίσει με διαδοχικές σκηνές γέλιου και δράσης.

Φώτης Γεωργίδης, Αντρέας Τσέλεπος, Βασίλης Χαραλάμπους, Σοφία Καλλή, Ανδρούλλα Ηρακλέους, Ιωάννα Λαμπροπούλου και ένα δυνατό καστ νέων και καταξιωμένων ηθοποιών προκαλούν και πάλι τις σειρήνες της αστυνομίας, αφού δεν λένε να φύγουν από το παραθαλάσσιο κάμπινγκ της επαρχίας. Δεν τραβάνε χειρόφρενο στα δόλια μέσα και το κουβάρι του μυστηρίου αρχίζει να ξεδιπλώνεται και πάλι. Τι θα γίνει με τα πτώματα που ξέβρασε η θάλασσα;

Ο μυστηριώδης διευθυντής του Κάμπινγκ, ο «Θαλής Μιλήσιος» (Μάριος Δημητρίου), ξέρει, σωπαίνει και συνεχίζει να ενεργεί. Ποιος μπορεί να τον σταματήσει ή μάλλον να τον αποκαλύψει; Γιατί τα πανούργα σχέδια φέτος γίνονται σατανικά; Ο Φώτης Γεωργίδης έχει όλες τις απαντήσεις κρυμμένες στο σενάριό του, αποκλειστικά και μόνο για τους τηλεθεατές του ALPHA Kύπρου.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

«ΚΑΜΠΙΝΓΚ» Πρεμιέρα… Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στις 22:20 στον ALPHA.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ