Η επιτυχημένη σειρά του Alpha Κύπρου, «Κάμπινγκ» κράτησε συντροφιά για 2 σεζόν τους τηλεθεατές της Κύπρου, αλλάζοντας τις τηλεοπτικές συνήθειες του κοινού. Με τον συνδυασμό χιούμορ, περιπέτειας και μυστηρίου κατάφερε να εδραιωθεί στις προτιμήσεις των τηλεθεατών και οι ατάκες του να γίνονται ”viral” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την επιτυχία αυτή είδε και ένα ελλαδικό κανάλι και έτσι η σειρά ”ανοίγει τα φτερά της” και στην Ελλάδα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Φώτης Γεωργίδης στο περιοδικό «TvMania» και τον δημοσιογράφο-αρχισυντάκτη Κωνσταντίνο Χάμπαλη, ο σεναριογράφος του Κάμπινγκ αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν την σειρά να οδεύει προς την Ελλάδα, με τον ίδιο να τις επιβεβαιώνει.

Ο Φώτης Γεωργίδης αποκάλυψε ότι τα δικαιώματα έχουν αγοραστεί από το κανάλι «Μega» και το σενάριο θα το αναλάβει το κανάλι καθώς θα διασκευαστεί και θα γυριστεί εκ νέου. Το κανάλι βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης σεναριογράφων.

Όσον αφορά τον ρόλο του, αυτός θα είναι καθαρά συμβουλευτικός καθώς θα βρίσκεται εκεί στο στήσιμο της σειράς και στα πρώτα γυρίσματα για να εξηγήσει στους συντελεστές της σειράς, πώς την είχε στο μυαλό του όταν έγραφε το σενάριο.

Πώς έγινε η πρόταση συνεργασίας;

Σε ερώτηση για το πώς προέκυψε η συνεργασία, ο Φώτης Γεωργίδης αποκάλυψε ότι ήταν τυχαία. Η ανταπόκριση που είχε η σειρά στο ελλαδικό κοινό, όπως λέει, ώθησε το κανάλι να εκφράσει το ενδιαφέρον του για να αποκτήσει τα δικαιώματα μεταφοράς στην ελληνική τηλεόραση. Στη συνέχεια, δηλώνει, ότι αφού έγιναν κάποιες αρχικές συζητήσεις, κατέληξαν σε συμφωνία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ