Το επίμαχο διαζύγιο του Johnny Depp και της Amber Heard θα γίνει ντοκιμαντέρ, και μάλιστα με μια σειρά δύο μερών από το Discovery+ όπου θα έχει τον τίτλο «Johnny vs Amber».

Ο 58χρονος Depp και η 35χρονη Heard, παντρεύτηκαν το 2015 και χώρισαν το 2017, ενώ όπως είναι γνωστό έχουν εμπλακεί σε μια μακρά δικαστική μάχη. Τον Νοέμβριο του 2020, ο Johny Depp έχασε τη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της εφημερίδας Sun λόγω ενός άρθρου που ισχυριζόταν ότι «χτυπούσε τη σύζυγό του».

Σύμφωνα με δήλωση που κυκλοφόρησε από το Discovery UK, η εκπομπή θα εξιστορεί «την ιστορία της κατάρρευσης της σχέσης τους και τον τρόπο με τον οποίο κατέληξε στο δικαστήριο».

«To ντοκιμαντέρ θα προβάλλει ότι βρέθηκε παντρεμένος με μια μακιαβελική ψεύτρα που δεν σταματούσε σε τίποτα για να προστατεύσει την εικόνα της. Ενώ η ταινία της Amber εξερευνά πώς παντρεύτηκε τον άντρα των ονείρων της μόνο για να τον δει να μετατρέπεται σε ένα βίαιο τέρας που τροφοδοτείται από ναρκωτικά», προστίθεται στη δήλωση.

Ακόμα, αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι στο εν λόγω ντοκιμαντέρ θα δούμε «τους δικηγόρους που εμπλέκονται και στις δύο πλευρές» της υπόθεσης. Θα περιλαμβάνει επίσης «μαρτυρία από τους κοντινούς του ζευγαριού» και «εκτενή πλάνα και ηχογραφήσεις που κινηματογραφήθηκαν από το ίδιο το ζευγάρι».

Η σειρά παρέχει μια εις βάθος εικόνα της επικής μάχης που ενίσχυσε τις καμπάνιες θαυμαστών #JusticeforJohnnyDepp και #IStandWithYouAmberHeard, ενώ η Charlotte Reid του Discovery, επικεφαλής της εταιρείας για τον τρόπο ζωής και τα κανάλια ψυχαγωγίας, ανέφερε: «Η ιστορία αυτού που συνέβη μεταξύ του Johnny και της Amber συνεχίζει να είναι εξαιρετικά διχαστική μεταξύ των θαυμαστών και του κοινού γενικότερα. Ξεκινήσαμε να κάνουμε ένα ντοκιμαντέρ που θα εξερευνά την ιστορία από κάθε οπτική γωνία, ώστε ο θεατής να μπορεί να ξεπεράσει τους τίτλους, να καταλάβει ποιοι είναι και να αποφασίσει ποιος πρέπει να πιστέψει σε αυτή την περίπλοκη ανθρώπινη ιστορίαΠιστεύουμε ότι είναι μια συναρπαστικά σύγχρονη ιστορία για την αλήθεια και τα ψέματα που ελπίζουμε να ανοίξει μια συζήτηση με τους θεατές μας στο Discovery Plus».

Τέλος, ο Nick Hornby, συν-διευθύνων σύμβουλος της Optomen, δήλωσε: «Μέσα από τις κασέτες, τα οικιακά βίντεο και τα μηνύματα που εμφανίζονται στο δικαστήριο, δίνεται στους θεατές μια σπάνια και σημαντική εικόνα για έναν γάμο που πήγε τραγικά στραβά, ενώ θα κατανοήσουν καλύτερα το εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας». Έρχεται μέσα στο 2022.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ