Είναι η πρώτη φορά που παίζει σε δραματικό ρόλο στην τηλεόραση, ωστόσο η ερμηνεία  της  έχει απασχολήσει, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια των τηλεθεατών.  Η Νάντια Μπουλέ , σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, εξομολογείται στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται», όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την Τζένη  Χανδρινού, την ηρωϊδα  που υποδύεται στη δραματική σειρά του «Alpha», «Αγγελική».

«Όταν έμαθα ποιοι συμμετέχουν στη σειρά είπα το “ναι”» υπογραμμίζει  η Τζένη Μπουλέ.  «Όλοι είναι ένας κι ένας κι ένας, και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Είναι πολύ ωραίο να είσαι μέλος  μιας  τέτοιας ομάδας. Όσοι ανήκουν  στην ομάδα της Αγγελικής, το λέω με το χέρι  στην καρδιά, είναι άριστοι».

Η Τζένη, κάνει λάθη στην προσωπική της ζωή κι ενώ θέλει να ξεφύγει δεν τα καταφέρνει. Αυτό συμβαίνει γιατί, όπως εξηγεί η ίδια, «η Τζένη  έχει μια δυνατή σεξουαλική σχέση με τον Παύλο (Ιωάννη Παπαζήση). Στον Στέφανο (Γιώργο Χρυσοστόμου) βρίσκει μια άλλου τύπου σιγουριά και μια αίσθηση ότι μπορεί να περάσει καλά το υπόλοιπο της ζωής της». Ωστόσο αυτό δεν την καλύπτει υπάρχει… «το διαβολάκι…» μέσα της που ανατρέπει την όλη συνθήκη. «Περίμενα,  στο twitter, τα αρνητικά σχόλια για τον τρόπο που λειτουργεί η Τζένη» παραδέχεται. Ωστόσο… «οι γυναίκες  καταλαβαίνουν ένα κομμάτι της Τζένης… Έχουμε βιώσει στη ζωή μας τι σημαίνει λάθος σχέση που έχει έντονα ερωτικά στοιχεία» σημειώνει.

Ποια θα ήταν η ιδανική κατάληξη της Τζένης; «Η Τζένη κανονικά θα πρέπει να τους αφήσει και τους δύο γιατί με τον Στέφανο δεν μπορεί να είναι όπως πρέπει να είναι,  με τον Παύλο σίγουρα δεν πρέπει να είναι. Πιστεύω ότι πρέπει να αποφασίσει  να πάρει την απόστασή της και από τους δύο και να βρει κάτι άλλο στη ζωή της» απαντά  η Νάντια Μπουλέ.

Κι αποκαλύπτει  ότι «στο μέλλον η Τζένη  θα έλθει σε πολλή μεγάλη κόντρα με την μέλλουσα πεθερά της Αθηνά (Φιλαρέτη Κομνηνού), γιατί ο πατέρας της, Μιλτιάδης Χανδρινός (Θάνος Καληώρας) θα τινάξει την μπάνγκα στον αέρα! Η Τζένη δεν το ξέρει, δεν έχει συμμετάσχει ηθελημένα σε αυτό, αλλά θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα, γιατί θα προσπαθήσει να υπερασπίσει τον εαυτό της».

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

Δείτε στα επόμενα επεισόδια της «Αγγελικής»

Απόψε,  Δευτέρα 19 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 12

Η Δανάη μαθαίνει ότι ο Στέφανος φίλησε την Αγγελική και του ζητάει να την απολύσει. Ο Νικόλας επιστρέφει στο σπίτι των Αργυρών, κάνει ένα ακριβό δώρο στην Αγγελική κι εκείνη δεν το δέχεται. Η Σοφία ζητάει συγγνώμη απ’ τον Χάρη για τη ζημιά που έκανε ο Παύλος στο αυτοκίνητο του κι εκείνος την αιφνιδιάζει με ένα φιλί. Το σχέδιο του Παύλου για να καταστρέψει τον Στέφανο προχωράει, ενώ η Τζένη υποψιάζεται πως ο πατέρας της δεν έχει τα χρήματα για την επένδυση. Η Όλγα καταλαβαίνει ότι η Κατερίνα είναι έγκυος και τη συμβουλεύει να μείνει μακριά από το Δημήτρη. Η Κατερίνα παραδέχεται στην Όλγα ότι είναι έγκυος, αλλά δεν θέλει να το πει ακόμα στον Μιχάλη. Η Αγγελική καταστρώνει ένα σχέδιο για να κρατήσει τον Παύλο μακριά απ’ το σπίτι μέχρι την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Χανδρινό, αλλά βρίσκει απέναντί της τον Μιχάλη.

Αύριο, Τρίτη  20 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 13

Η αποκάλυψη της απάτης του Χανδρινού σκάει σαν βόμβα στο σπίτι των Αργυρών, με την οικογένεια να προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση και το προσωπικό να ανησυχεί για τις επιπτώσεις στις ζωές τους. Η Τζένη βρίσκεται παγιδευμένη και καλείται να επιλέξει ανάμεσα στην προτροπή του πατέρα της να διαφύγουν μαζί στο εξωτερικό και σε ένα αβέβαιο μέλλον με τον Στέφανο. Στον απόηχο των γεγονότων ο Μιχάλης συγκρούεται με την Αγγελική την οποία κατηγορεί για την οικονομική καταστροφή των Αργυρών αλλά και τις συνέπειες της που θα υποστούν όλοι όσοι εξαρτώνται από αυτούς. Ο Παύλος προτείνει να κινηθούν δικαστικά εναντίον της Τζένης προκαλώντας την οργή του Στέφανου ο οποίος καλείται να διαλέξει αν θα μείνει στο πλευρό της οικογένειάς του ή της Τζένης. Η Κατερίνα ψάχνει τον Μιχάλη για να του πει για την εγκυμοσύνη της και οδηγείται στον στάβλο όπου τον βρίσκει με την Αγγελική.

 

“Αγγελική”: Δευτέρα – Πέμπτη στις 18:20

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ