Ένα επεισόδιο κόλαφος έρχεται στη σειρά «ΚΑΡΜΑ», τολμώντας να παρουσιάσει, για πρώτη φορά στην κυπριακή τηλεόραση, τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε και κακομεταχειριζόμαστε τις αλλοδαπές οικιακές βοηθούς που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας.

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 22:15 στον ALPHA Κύπρουη σειρά που βασίζεται σε αληθινά εγκλήματα που συγκλόνισαν την Κύπρο, φέρνει στην οθόνη ένα νέο επεισόδιο με τίτλο «Η Κλοπή». Αποκαλύπτει την άσχημη και τερατώδη πλευρά του κυπριακού μας χαρακτήρα, με την ελπίδα ότι θα λειτουργήσει σαν εγερτήριο αφύπνισης της «εφησυχασμένης» μας συνείδησης.

Σε σενάριο Χριστιάνας Αρτεμίου και σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου, φωτίζονται η εκμετάλλευση, οι διακρίσεις, οι συνθήκες σύγχρονης δουλείας, η ρατσιστική διάθεση που δέχονται καθημερινά και το ελλιπές σύστημα που τις αφήνει απροστάτευτες μπροστά στην ψυχολογική και λεκτική βία που δέχονται από τους Κύπριους εργοδότες τους.

Περιστατικά που συμβαίνουν δίπλα μας και κλείνουμε τα μάτια. Εικόνες που αντικρίζουμε στα σπίτια μας και κλείνουμε το στόμα. Μπροστά στην ανεξέλεγκτη βία και τον ρατσισμό που δέχονται οι αλλοδαπές εργάτριες στον τόπο μας, είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι…

Μην χάσετε το νέο επεισόδιο της κοινωνικής-δραματοποιημένης σειράς «ΚΑΡΜΑ» με τους ηθοποιούς Ντίνο Λύρα, Ντόρις Κυριακίδου, Ελεάνα Παπαδοπούλου, Μικαέλλα Θεοδουλίδου, Βαλεντίνο Κόκκινο, Ηλία Αντρέου, Άντονυ Παπαμιχαήλ και Ραφαέλλα Πρίμου να «ζωντανεύουν» τηλεοπτικά ανθρώπους θύματα/θύτες που υπήρξαν πρωταγωνιστές σ’ ένα αληθινό έγκλημα που σόκαρε την κυπριακή κοινωνία.

Με κύριο άξονα τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, κάθε ιστορία διατηρεί τον πρωτογενή κεντρικό της πυρήνα, αλλά εμπλουτίζεται με στοιχεία μυθοπλασίας και προχωρά σε αλλαγές ονομάτων, ηλικιών, πόλεων και χρονολογιών, ώστε να μην φωτογραφίζονται υπαρκτά πρόσωπα και οικογένειες.

«ΚΑΡΜΑ»: Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 22:15 στον ALPHA Κύπρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ