Η ταινία που γυρίστηκε στην πανέμορφη Κύπρο μας, με τη στήριξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, S.O.S Survive or Sacrifice (S.O.S.), είναι γεγονός.

Με πρωταγωνιστές διεθνείς αστέρες του κινηματογράφου όπως William Baldwin (Silver, Backdraft, Fair Game) σε σενάριο και σκηνοθεσία Roman Doronin (Portrait of God, Lift), η ταινία S.O.S Survive or Sacrifice θα προβληθεί σε όλες τις μεγάλες αίθουσες και VOD πλατφόρμες.

Ποια είναι όμως η υπόθεση της ταινίας;

Μια βόλτα με αερόστατο στους καταγάλανους ουρανούς της Κύπρου, παίρνει επικίνδυνη τροπή όταν ξαφνικά οι επιβαίνοντες σε αυτό απομένουν χωρίς πιλότο,  με αποτέλεσμα να βρεθούν από τη Μεσόγειο στον Ωκεανό. Εκεί ξεκινά και ο αγώνας επιβίωσης τους, όπου η κάθε κίνηση μπορεί να αποβεί μοιραία. Η μόνη ελπίδα σωτήριας που απομένει είναι η μικρότερη αδερφή ενός από τους επιβαίνοντες, η οποία όμως θα πρέπει να τους βρει και να φτάσει έγκαιρα κοντά τους για να τους σώσει.

Στην ταινια S.O.S Survive or Sacrifice εμφανίζονται οι  Jeannine Kaspar (Iron Man), Marianna Rosset (Portrait of God), Zach Rose (Better Call Saul), Crystal Web (Ghosthunters), Diljohn Sidhu (Gold). Christopher Greco, Maria Ioannou, Philippos Constantinos

To S.O.S Survive or Sacrifice είναι πραγματικά μια διεθνής κινηματογραφική παραγωγή, συγκεντρώνοντας μια άρτιά καταρτισμένη ομάδα με άτομα επιλεγμένα από όλο τον κόσμο, όχι μόνο κατάφεραν και ξεπέρασαν  τα γλωσσικά εμπόδια και τις πολιτιστικές διαφορές τους, αλλά ολοκλήρωσαν τη παραγωγή κατά τη διάρκεια των πολύ δύσκολων περιορισμών εργασίας τους, λόγο της πανδημίας.

Οι ηθοποιοί, οι παραγωγοί, οι σεναριογράφοι, οι γραφίστες, οι συνθέτες, οι σχεδιαστές κοστουμιών και οι make-up artists, προέρχονται από τις ΗΠΑ, την Κύπρο, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Ρωσία, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, και όλοι ενώθηκαν για να δημιουργήσουν μια απαιτητική, με διεθνή πρότυπα και χολιγουντιανών προδιαγραφών ταινία.

Η ασυνήθιστη κινηματογραφική υπόθεση της ταινίας, έχει σαν στόχο να αναδείξει την δυναμικότητα, την ανεξαρτησία, τη βούληση για επιβίωση και την ικανότητα κάθε γυναίκας από κάθε γωνιά του πλανήτη να ξεπερνά οποιονδήποτε  κίνδυνο.

Μέρος των εσόδων από την προβολή της ταινίας στην Κύπρο θα διατεθούν για να βοηθήσουν ένα 2χρονο αγοράκι το οποίοπάσχει από Μυϊκή ατροφία της Σπονδυλικής Στήλης.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ