Δηλώσεις στην εκπομπή “Love It” παραχώρησε η Σάσα Σταμάτη!

Η παρουσιάστρια μίλησε στη Σίσσυ Καλλίνη και ένα από τα ερωτήματα προς απάντηση ήταν και το αν θα επιστρέψει στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Η δημοσιογράφος ήταν σαφής… και γνωστοποίησε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αν και οι σχέσεις της με το πρώην ζευγάρι παραμένουν άριστες.

Η ίδια αποκάλυψε πως την ερχόμενη σεζόν κάτι νέο ετοιμάζει με τον Νίκο Κοκλώνη, το οποίο πρόκειται να ανακοινωθεί λίαν συντόμως!

Όπως ανέφερε:

“Με την Φαίη και τον Γιώργο είμαστε φίλοι ό,τι και να γίνει. Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά έχει κάνει τον κύκλο του. Ρώτησα μια φορά τον Γιάννη Μπέζο γιατί δεν ξανακάνουν τους Απαράδεκτους και μου λέει «Κορίτσι μου αυτά είναι μνημόσυνα». Ό,τι ήταν να δώσω εκεί το έχω δώσει ψυχή τε και σώματι, όμως παραμένουμε φίλοι και μιλάμε συνέχεια

Για το Ελλάδα έχεις Ταλέντο διάβασα ότι θα πάρουν τον Ράπτη. Είναι φρέσκο πρόσωπο και μου αρέσει για το Ελλάδα έχεις Ταλέντο. Θεωρώ ότι θα το κάνει πάρα πολύ καλά

Ο Νίκος Κοκλώνης με κάλεσε στα γραφεία του. Συμφωνήσαμε για κάτι το οποίο δεν είναι ανακοινώσιμο, θα το ανακοινώσει ο ίδιος και το κανάλι φυσικά”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ