Τελικά ευσταθεί ο έρωτας της Μαριαγάπης και του Αιμιλιάνο στο GNTM 3;

Εδώ και μέρες κυκλοφορούσαν οι φήμες πως τα δυο μοντέλα είναι ζευγάρι, παρόλα αυτά, καταλόγιζαν στην Μαριαγάπη μια σχέση η οποία την περίμενε έξω.

Η μητέρα της νεαρής έρχεται να δώσει την απάντηση! Σε τηλεφωνική επικοινωνία που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί με την εκπομπή “Happy Day” αποκάλυψε για πρώτη φορά πως η Μαριαγάπη πριν μπει στο παιχνίδι είχε χωρίσει, πράγμα που σημαίνει πως είναι ελεύθερη και όντως μπορεί να ήρθε κοντά με τον Αιμιλιάνο.

Aκολουθήστε μας στο HELLO! Cyprus

Παρόλα αυτά, η ίδια δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την σχέση, αφού όπως ανέφερε με την κόρη της δεν έχουν επικοινωνία ώστε να το αναλύσουν το θέμα.

“Η Μαρία-Αγάπη είναι 19 ετών και μιλάμε για μια σχέση μετασχολική, που δεν ξέρω πως μπορεί να ειπωθεί μια σχέση σε ένα παιδί 19 ετών που δεν έχει προηγηθεί πρωτύτερα μια συναισθηματική πορεία. Μια πλατωνική σχέση και μιλάμε τώρα για δύο παιδιά που είναι πάνω στις Πανελλαδικές. Η Μαρία-Αγάπη έχει χωρίσει με αυτό το παιδί. Έχει δοθεί τέλος εδώ και καιρό, απλά στο παιχνίδι μέσα δεν μπορείς να λειτουργήσεις, οπότε εγώ ήμουν αυτή που λειτούργησε στο Instagram της και κατέβασε τα highlights γιατί εγώ χειρίζομαι τον λογαριασμό αυτόν και η Μαρία-Αγάπη δεν ξέρω κατά πόσο είναι ζευγάρι με τον Αιμιλιάνο γιατί δεν έχω επικοινωνία μαζί της. Όταν βγει από το παιχνίδι γιατί ακόμη είναι σε λειτουργία όλο αυτό, δεν έχει δικαίωμα η ίδια να μιλήσει γιατί ενεργή ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Θα σας δώσει συνέντευξη η ίδια και θα σας πει. Η Μαρία-Αγάπη χώρισε με το που μπήκε στο παιχνίδι…”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ