Καθηλωτικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha Κύπρου, «Η γη της ελιάς».

Μετά την πανηγυρική αθώωση της Χάιδω, ο Φίλιππος δολοφονείται από τον αδελφό του Βαφέα και ο θάνατός του σκορπίζει απέραντη θλίψη στη Μάνη.

Η Χάιδω, παρόλο που αποφασίζει να πάει να μείνει σε μοναστήρι, ώστε να διαχειριστεί το πένθος της, σύντομα επιστρέφει στο σπίτι και στην οικογένεια της, προσπαθώντας να σταθεί ξανά στα πόδια της και στέκεται σαν μάνα στον Παρασκευά, τον οποίο και παρακαλεί να μην φύγει από το σπίτι. Εκείνος με τη σειρά του, την επιβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά, αφού εκείνη και η Βασιλική είναι «οικογένεια» του.

Μάλιστα, η Χάιδω θα σταθεί στο πλευρό του και στο θέμα της σχέσης του με την Ειρήνη, αφού μόλις πληροφορηθεί ο Δημοσθένης για τη σχέση των δύο νέων, καλεί τον Παρασκευά στο σπίτι του και τον πληροφορεί ότι πρέπει να φροντίσει να αποκαταστήσει την κόρη του με γάμο. Έντρομος, θα μοιραστεί τις ανησυχίες του με τη Χάιδω… «Φοβάμαι ότι θα με παντρέψουν με το ζόρι. Δεν θέλω να σκλαβωθώ από τώρα. Τί να κάνω, βοηθήστε με», με εκείνη να του απαντά: «Μη φοβάσαι αγόρι μου, κανείς δεν μπορεί να σε πιέσει για τίποτα. Θα μιλήσω εγώ εκεί που πρέπει».

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Χάιδω προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και μάλιστα πηγαίνει στο δημαρχείο προκειμένου να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της ως αντιδήμαρχος πολιτισμού. Παράλληλα, θα δεχθεί ένα τηλεφώνημα από τον Κωνσταντίνο, ο οποίος θα την καλέσει μαζί με τη Βασιλική, ώστε να τις ενημερώσει για τη διαθήκη του Φίλιππου. Τότε είναι που η Χάιδω θα μείνει άναυδη και θα διερωτάται: «Γιατί ο Φίλιππος έχει αφήσει διαθήκη τόσο νέος; Δεν εξηγείται να έχει συντάξει διαθήκη».

Ακόμη μεγαλύτερη θα είναι έκπληξη όταν «ανοίξει» τελικά η διαθήκη, καθώς θα κρύβει ένα μεγάλο ‘μυστικό’ για την οικογένεια του αδικοχαμένου Φίλιππου Στεφανέα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ