Οι εξελίξεις είναι συναρπαστικές στη Γη της ελιάς, με την Αρετή να παραμένει στη φυλακή για εμπρησμό και δολοφινία και, παράλληλα, τη Χάιδω να περιμένει τη δική της δίκη, γεμάτη αγωνία για την έκβαση. Η μέρα που θα βρεθεί ξανά στο εδώλιο της κατηγορούμενης πλησιάζει και τόσο η ίδια όσο καο Λυκούργος ανησυχούν, γνωρίζοντας ότι η μάχη για να πειστούν οι δικαστές θα είναι πολύ σκληρή.

Δύσκολες στιγμές περνά όμως και η Αθηνά, αφού η Φιλιώ παραμένει εξαφανισμένη χωρίς να έχει δώσει κανένα σημείο ζωής. Τρελή από αγωνία, δεν έχει άλλη επιλογή παρά να ειδοποιήσει την αστυνομία, όμως εκείνοι δεν μπορούν ακόμη να ξεκινήσουν τις έρευνες αν δεν παρέλθουν κάποιες ώρες από την εξαφάνισή της.

Στο σπίτι των Βρεττάκων, ο Ισίδωρος παρατηρεί κάθε μέρα όλο και πιο έντονα τη μεταστροφή στη συμπεριφορά του Μάνου και προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς του συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, ο γιος του είναι εθισμένος σε χάπια αμφεταμίνης, τα οποία καταναλώνει στην πρώτη ευκαιρία. Πλέον, όμως, τα σημάδια της εξάρτησης γίνονται ορατά στους δικούς του ανθρώπους, αφού τόσο ο Ισίδωρος όσο και η Μαρίνα ανησυχούν για αυτόν και προσπαθούν να τον συνεφέρουν.

Ενώ ο Στάθης και η Αριάδνη εγκαθίστανται πια στο σπίτι της Ιουλίας έχοντας ξεκαθαρίσει οριστικά τα πράγματα μεταξύ τους, μια νέα σελίδα ξεκινά στη ζωή όλων, χωρίς σκιές αλλά γεμάτη αγάπη και κατανόηση. Την ίδια στιγμή, η Αρετή υποφέρει κλεισμένη στη φυλακή και η επίσκεψη της Χρυσούλας κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα. Κι αυτό διότι σπεύδει να την ενημερώσει για τη συγκατοίκηση του Στάθη και της Αριάδνης με την Ιουλία, γεγονός που την εξαγριώνει.

Όσο για τον Κωνσταντίνο, ο οποίος συνεχίζει να δέχεται απειλές και εκβιασμούς, αναζητά τη βοήθεια του Δημοσθένη, απαιτώντας να κάνει κάτι για να τον απαλλάξει από τους εκβιαστές. Οι δυο τους μαζί πια καταστρώνουν ένα σχέδιο για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, την ώρα που η Κούλα τηλεφωνεί στην Ασπασία και της ζητά να την επισκεφθεί στη φυλακή, γιατί έχει κάτι πολύ σημαντικό να της πει…

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ