Συγκλονιστικό το τέλος της Μυρτάλη στη Γη της Ελιάς και το «αντίο» της Αφροδίτης Λιάντου από τη σειρά.  Ο Αλέξης (Αλέξανδρος Σκουρλέτης) βλέποντας τη Μυρτάλη (Αφροδίτη Λιάντου) να προσπαθεί να ξεφύγει από εκείνον, δεν ήταν διόλου πρόθυμος να την αφήσει να ταξιδέψει μόνιμα για την Ελβετία, και μέσα στον απόλυτο παραλογισμό του θόλωσε και την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια.

Η σκηνή ήταν μια από τις πιο συγκλονιστικές και ανατριχιαστικές και των δύο κύκλων θυμίζοντας τις τραγικές ειδήσεις γυναικοκτονιών.

Οι χρήστες του twitter αντέδρασαν με έντονο τρόπο κάνοντας trend τη σειρά.

Έτσι με αυτόν τον σκληρό τρόπο η Μυρτάλη και η Αφροδίτη Λιάντου χαιρετούν τη σειρά.  Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης και η νεαρή, κόρη της ηθοποιού Εβελίνας Παπούλια, έχουν επιβεβαιώσει από τον Απρίλιο πως είναι ζευγάρι και στη ζωή, με τον ηθοποιό να αναρτά στον λογαριασμό του στο Instagram κοινές τους φωτογραφίες.

Instagram Αλέξανδρου Σκουρλέτη
Instagram Αλέξανδρου Σκουρλέτη

Ωστόσο χθες, μετά την προβολή του επεισοδίου προχώρησε στη πιο γλυκιά ανάρτηση δίνοντας συγχαρητήρια στην αγαπημένη του για την ερμηνεία της, γράφοντας «Είσαι υπέροχη. Μπράβο σου αγάπη μου».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ