Η Φαίη Ξυλά και ο συμπρωταγωνιστής της στη σειρά «Έρωτας με διαφορά», Βασίλης Μίχας βρέθηκαν στην πρωινή εκπομπή του star «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Οι δύο πρωταγωνιστές αναφέρθηκαν στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, την οποία το κοινό έχει αγκαλιάσει ένθερμα, και μάλιστα έγινε μια αποκάλυψη για τη δεύτερη σεζόν.
Συγκεκριμένα, η Φαίη Ξυλά δήλωσε ότι στη δεύτερη σεζόν πρόκειται να ενταχθεί ο πρώην σύζυγός της Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, με τον οποίο ήταν παντρεμένη μέχρι το 2018.

Φαίη Ξυλά

Η αποκάλυψη που έκανε η Φαίη Ξυλά

«Στη δεύτερη σεζόν θα έχουμε και τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Στην πρώτη σεζόν μπήκε ο κολλητός μου φίλος Φάνης Μουρατίδης και στη δεύτερη σεζόν θα μπει ο πρώην σύζυγός μου που είναι πολύ αγαπημένος μου. Μόνο τον γιο μου δεν έχω βάλει να παίξει από αγαπημένους μου άντρες. Με τον Κωνσταντίνο αγαπιόμαστε πολύ κι έχουμε μια πολλή καλή σχέση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο

Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Πάρη, ο οποίος είναι 5.5 χρόνων σήμερα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ