Φανερά αγχωμένη εμφανίστηκε η Έλεν Ντε Τζενέρις στην πρώτη εκπομπή της 18ης σεζόν της εκπομπής της.

Επηρεασμένη από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τους περασμένους μήνες, η παρουσιάστρια στήθηκε μπροστά στην κάμερα και “απολογήθηκε” στους εκατομμύρια τηλεθεατές που την παρακολουθούν για τις κατηγορίες που την βάρυναν.

Κατηγορίες και πληροφορίες που οδήγησαν σε εσωτερική έρευνα του καναλιού, αλλά και στην απομάκρυνση συνεργατών της.

“Αν παρακολουθείτε επειδή με αγαπάτε, ευχαριστώ, αν παρακολουθείτε επειδή δεν με αγαπάτε, καλώς ήρθατε”, είπε στην αρχή της εκπομπής και συνέχισε. “Ακούσατε αυτό το καλοκαίρι πως υπήρξαν κατηγορίες για “τοξικό” εργασιακό περιβάλλον εδώ στην εκπομπή. Έμαθα πράγματα που συνέβησαν, που δεν θα έπρεπε γίνουν. Αναλαμβάνω την ευθύνη για ό, τι συμβαίνει στην εκπομπή. Γνωρίζω πως είμαι σε προνομιούχα θέση και σε θέση εξουσίας και αντιλαμβάνομαι πως αυτό συνεπάγεται ευθύνες… και αναλαμβάνω την ευθύνη για ό, τι συμβαίνει στην εκπομπή μου”.

Χρησιμοποιώντας το έξυπνο χιούμορ της προσπάθησε “ελαφρύνει” την θέση της ωστόσο η αμηχανία την κυρίευε σε όλη τη διάρκεια του λόγου της. “Η αλήθεια είναι πως είμαι αυτό το πρόσωπο που βλέπετε στην τηλεόραση, είμαι επίσης πολλά άλλα πράγματα. Κάποιες φορές στενοχωριέμαι, εξοργίζομαι, αγχώνομαι, γίνομαι ανυπόμονη. Και τα δουλεύω όλα αυτά, ειδικά την ανυπομονησία”, είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Η ίδια ανέφερε επίσης πως υπήρξε ηθοποιός στο παρελθόν, αλλά τόνισε πως “δεν νομίζω ότι είμαι τόσο καλή ώστε να έρχομαι εδώ κάθε μέρα, επί 17 χρόνια και να σας εξαπατώ. Αυτή είμαι. Και η πρόθεσή μου είναι να είμαι πάντοτε ο καλύτερος άνθρωπος που μπορώ”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ