Αυτό το Σάββατο στις 21:30 το Chart Show είναι αφιερωμένο στους τραγουδοποιούς! Η Δέσποινα Βανδή παρουσιάζει τους 30 πιο επιτυχημένους τραγουδοποιούς από το 1995 έως σήμερα. Μαζί της, όπως κάθε φορά, ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος και ο Chart Expert Πέτρος Δραγουμάνος εμπλουτίζουν τις μουσικές μας γνώσεις με άγνωστες πτυχές της ελληνικής δισκογραφικής βιομηχανίας και αποκαλύπτουν μικρά και μεγάλα μυστικά.

Αυτό το Chart Show θα μας συγκινήσει με ένα αναπάντεχο ντουέτο: Λάκης Παπαδόπουλος και Δέσποινα Βανδή ενώνουν τις φωνές τους σε ένα εμβληματικό τραγούδι: «Τα ήσυχα βράδια», γνωστό και ως «Το τραγούδι της ερήμου».

Δέσποινα Βανδή

Στη μουσική σκηνή του Chart Show όμως ανεβαίνουν και οι (με αλφαβητική σειρά): Νίκος Απέργης, Παυλίνα Βουλγαράκη, Ναυσικά, Γιάννης Σαββιδάκης και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα μας φτιάξει τη διάθεση!

Στο πλατό του Chart Show, η Δέσποινα Βανδή υποδέχεται τη στιχουργό και συγγραφέα Ελεάνα Βραχάλη, τον Θάνο Καραγρηγόρη, ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη στην ελληνική δισκογραφία, τη ραδιοφωνική παραγωγό Ζωή Κρονάκη, την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, τον στιχουργό Νίκο Μωραΐτη και τον σύμβουλο προγράμματος των ραδιοφώνων της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Νίκο Νικολακόπουλο.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ