Η Μπρουκ, η κατά κόσμον Κάθριν Κέλι Λανγκ, θα παίξει πολύ σύντομα στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου “8 Λέξεις”.

Στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ προστίθεται η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς “Τόλμη και Γοητεία”.

Η είδηση της συμμετοχής της Κάθριν Κέλι Λανγκ στην σειρά του Ανδρέα Γεωργίου έγινε γνωστή πριν από λίγες μέρες από τον ίδιο τον δημιουργό της σειράς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Γεωργίου ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο η δημοφιλής ηθοποιός ανακοινώνει τη συνεργασία τους με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό.

 

View this post on Instagram

 

Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επι λέξη «δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω», μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η «γοητεία» σου με έκανε να «τολμήσω» να σε πλησιάσω @katherinekellylang ραντεβού στην Κέρκυρα #feelingproud

A post shared by Andreas Geo (@georgiou82) on

“Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επι λέξη «δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω», μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η «γοητεία» σου με έκανε να «τολμήσω» να σε πλησιάσω @katherinekellylang ραντεβού στην Κέρκυρα #feelingproud”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου κάτω από το βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Η συμμετοχή της πασίγνωστης ηθοποιού στη σειρά είναι μία μόνο από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει ο Ανδρέας Γεωργίου στο κοινό του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ