Θετική στην κορωνοϊό είναι η… Χριστιάνα Αριστοτέλους!

Η οικοδέσποινα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha Κύπρου “Με αγάπη Χριστιάνα” διαγνώστηκε χθες το πρωί θετική στο κορωνοϊό, μετά από PCR τεστ που έκανε.

Η ίδια γνωστοποίησε το γεγονός μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου και εναπόθεσε τα πρώτα λόγια, αναφέροντας πως δεν θα μας κρατάει συντροφιά τα απογεύματα από εδώ και στο εξής… μέχρι να βγει από την καραντίνα.

Οι συνεργάτες της εκπομπής (Χάρης Παπαθεοχάρους, Βαρβάρα Ζαχαρίου, Ανδρέας Αριστοτέλους, Κώστας Καρνάκης, Τάσος Ευαγγέλου, Σοφία Πρωίμου, Δημήτρης Δερματάς, Ανδρεάνα Αθανασίου) είναι αρνητικοί στα PCR tests, στα οποία υποβλήθηκαν και με τα αποτελέσματα να γνωστοποιούνται πριν από λίγη ώρα.

Παρόλα αυτά, για την υγεία και ασφάλεια των υπόλοιπων υπαλλήλων του σταθμού, για προληπτικούς λόγους… οι συντελεστές της εκπομπής θα επιστρέφουν σταδιακά πίσω στα γραφεία τους.

Η εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” επέστρεψε σήμερα στις 15.15 με την Χριστιάνα… Αρτεμίου στο τιμόνι της παρουσίασης. Μαζί της, ο Δημήτρης Δερματάς και η Σοφία Πρώιμου, ενώ ο Χάρης Παπαθεοχάρους και οι άλλοι συνεργάτες της εκπομπής -Τάσος Ευαγγέλου και Κώστας Καρνάκης- εξ αποστάσεως.

Δείτε την έναρξη της εκπομπής… με την Χριστιάνα Αρτεμίου ως οικοδέσποινα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ